Alexa a vorbit despre situația lui Timofte și zvonurile revenirii lui Stanciu. Antrenorul are un singur gând

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 30 Apr. 2015, 11:52 Seria 2
Alexa a vorbit despre situația lui Timofte și zvonurile revenirii lui Stanciu.** Antrenorul are un singur gând

Speculațiile din urmă cu câteva săptămâni au prins contur în aceste zile. Cel mai probabil, la vară, ACS Poli și managerul sportiv Ion Timofte vor urma căi diferite. „Principalul” timișorenilor, Dan Alexa, nu e însă convins că fostul internațional se va despărți de echipa care va evolua foarte probabil în Liga 1 la toamnă.

Ion Timofte s-ar fi contrat cu actualul președinte al clubului, Liviu Anton, dar are mai multe nemulțumiri legate de relația cu ACS Poli. Dan Alexa nu crede însă că actualul manager sportiv va pleca până la urmă. „Tim este chiar acum la vestiare, eu nu cred că va pleca. Eu sper să nu plece. Știu de zvonurile acestea de acum o lună. Vorbesc cu el și lucrăm în fiecare zi, cred că va rămâne Timofte”, a spus azi Dan Alexa.

Întrebat ce va face în cazul în care „Tim” chiar spune adio alb-negrilor, „Chirurgul” a evitat un răspuns direct, dar dă de înțeles că pare dispus să-și continue activitatea la ACS Poli: „Pentru mine obiectivul e să promovez, să rămân în Liga 1 și să fac o echipă care să pună probleme acolo. Altfel față de ce a fost anul trecut”.

„Stanciu, un manager bun”

Cum fostul team manager al Politehnicii tocmai s-a despărțit de Dinamo București, zvonurile legate de o revenire a sa în Banat s-au înmulțit. Daniel Stanciu l-a avut recent în vizor chiar pe Alexa ca soluție pentru banca alb-roșiilor, iar tânărul tehnician îl apreciază ca și conducător.

„Daniel Stanciu e un manager bun, avem o relație normală. Am lucrat cu el aici, o relație jucător-manager. Nu știu de ce a plecat de la Dinamo. N-am vorbit cu el de ceva timp. Orice se poate întâmpla, sunt doar speculații (n.r. venirea lui Stanciu la Timișoara). Nu știu ce va face în viitor. Pentru mine importat e să promovăm. Apoi să facem pașii corecți pentru a nu repeta greșelile de anul trecut”, a conchis Alexa.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 30 Apr. 2015, 11:52 Seria 2
Pe aceeași temă