Alba Iulia vrea victorie cu „U” Cluj

16 Sep. 2008, 23:57 Seria 2
Alba Iulia vrea victorie cu

Fotbaliștii lui Aurel Șunda au preluat mesajul președintelui Marian Sarmeș, care a spus că un egal sâmbătă nu ar fi un „rezultat mulțumitor“.
„Universitatea Cluj reprezintă un capitol încheiat pentru mine, acum joc la Alba Iulia și sper din suflet să câștigăm meciul”, a zis Sergiu Costea (foto), fotbalist crescut pe „Ion Moina”, care a jucat pentru studenții clujeni în sezonul trecut în Liga I.

„Am avut până acum un parcurs aproape perfect și suntem lideri, o postură care ne onorează, dar care, în aceeași măsură, ne și obligă. Vreau să câștigăm la Cluj și să rămânem pe locul 1”, a plusat Răzvan Dâlbea, fost junior la „U”.

Formația din Alba Iulia nu a pierdut niciun meci în ultimele patru confruntări cu cei de pe „Ion Moina”, obținând o victorie și trei rezultate de egalitate.
„Vreau să batem cu 3-1, nu contează cine marchează, importante sunt cele trei puncte puse în joc“, a declarat și Bogdan Bucurică, jucător care a lucrat cu Dorinel Munteanu la CFR Cluj.

Nu vreau să par lipsit de modestie, dar spun din nou că vom merge la Cluj pentru a învinge – Marian Sarmeș, președinte CA Unirea

8 puncte avans are Unirea față de Universitatea după cinci etape

Dan Udrea

16 Sep. 2008, 23:57 Seria 2
Pe aceeași temă