AJF Maramureș face jocul echipei lui Hotico?

Marius ANGHEL 29 May. 2013, 18:08 Seria 2
AJF Maramureș** face jocul echipei lui Hotico?

Omisiune sau încercare de a sterge urmele la AJF Maramureș? Reprezentanții Asociației Județene de Fotbal, conduse de arbitrul internațional Cristian Balaj, au modificat clasamentele la nivelul juniorilor C, D și E. Dacă până la data de 23 mai, clubul FC Maramureș Universitar Baia Mare nu figura printre echipele ce activează în Campionatul Județean, peste noapte au apărut grupele de juniori, timp în care site-ul a fost blocat.

Potrivit site-ului AJF Maramureș, nemodificat până la data de 23 mai, la nivelul juniorilor C activau 11 echipe, printre care FCMU 2 Baia Mare; la juniori D- 10 echipe, FCMU Baia Mare neregăsindu-se printre ele, iar la juniori E -7 echipe, de asemenea fără grupa clubului FCMU Maramureș. De câteva zile, clubul din eșalonul secund figurează cu echipe de juniori. Conform site-ului actual, în campionatul juniorilor D, FC Municipal Baia Mare a fost transformată în FCMU Baia Mare, în timp ce la juniori E se mărește numărul echipelor, fiind inclusă FCMU Baia Mare.

„Nu le-am înscris peste noapte”

Președintele AJF Maramureș, Cristian Balaj, a încercat să elucideze cazul, invocând o serie de motive, unul dintre ele fiind cel puțin hilar. Au confundat echipele de juniori cu altele, în condițiile în care în zonă un singur club activează în Liga a II-a, FCMU Baia Mare, restul activând în eșaloanele inferioare. Mai mult, lipsa timpului, a fondurilor, nu le-au permis să actualizeze mai devreme informațiile, susținând că poate face dovada că cele trei echipe ale clubului FCMU Baia Mare au evoluat în Campionatul Județean.

„Site-ul a fost modificat, este în construcție, nu le-am înscris peste noapte. Am înțeles că cel care se ocupă de site a greșit denumirea, este vorba despre o eroare, se întâmplă, sunt foarte multe echipe, nu vă imaginați, sunt Liga a IV-a, Liga a V, juniorii… Site-ul este cu titlu informativ. La noi, conform rapoartelor de arbitraj, FCMU Maramureș are echipe de juniori C, D și E. Am înțeles că au probleme, că echipa lor de juniori A a fost exclusă de FRF pentru neprezentări repetate. Aici s-au prezentat pentru că, probabil, părinții copiilor au suportat cheltuielile”, a declarat Cristian Balaj, președinte AJF Maramureș.

Comisia de diciplină a FRF a sancționat clubul FC Maramureș Universitar Baia Mare, în sedința din 15 mai, cu excluderea echipei de juniori A, pierzându-și, astfel, dreptul de participare în Liga a II-a. Forul fotbalistic va pune, cel mai probabil în zilele următoare, în aplicare măsurile care se impun, potrivit ROAF, vizavi de echipa de seniori.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 29 May. 2013, 18:08 Seria 2
Pe aceeași temă