„Administrația Locală susține sportul în general nu afacerile din fotbal”

18 Feb. 2009, 16:01 Seria 2
„Administrația Locală susține sportul în general nu afacerile din fotbal

 indiferență față de echipa de fotbal. Simota spune că Primăria ar trebui să fie mai receptivă la probleme echipei de fotbal. 

 

„De pe vremea lui Carol Schreter nu ne-a mai ajutat cu nimic cei de la Primărie. Dacă îmi iau mâna de pe echipă în șase luni va fi în paragină”,a spus Simota.

 

În replică primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob Ridzi a declarat: Consiliul Local și Primăria Municipiului Petroșani au sprijinit Clubul Jiul în sensul că, am oferit în comodat, adică gratuit, baza sportivă pe zece ani și am alocat bani pentru reabilitarea acesteia, între anii 2005-2007 suma ridicându-se la 408.654,89 lei. Nefiind acționari sau asociați la Clubul Jiul, Consiliul Local nu poate aloca bani pentru alte tipuri de cheltuieli legate de funcționarea acestuia, clubul avându-l proprietar pe Alin Simota. Noi considerăm că, domnul Alin Simota, din postura de consilier județean, va obține fonduri de la Consiliul Județean Hunedoara, astfel încât să susțină echipa, care a fost un fanion al județului. Administrația Publică Locală susține sportul, în general, și fotbalul, în special, dar nu susține afacerile din fotbal”, a spus  Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

18 Feb. 2009, 16:01 Seria 2
Pe aceeași temă