ACS Poli vrea revanșa cu Vâlcea. Alexa: „Trebuie să obținem maximum”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 20 Nov. 2014, 18:02 Seria 2
ACS Poli vrea revanșa cu Vâlcea.** Alexa:

Timișorenii evoluează tot vineri pe teren propriu în campionat. Următorul adversar al lui ACS Poli în returul Ligii a II-a va fi CSM Râmnicu Vâlcea, prima echipă care i-a cauzat un eșec în acest sezon al Ligii a II-a. Oltenii vin în Banat cu Alex Pelici pe bancă, tehnicianul născut în orașul de pe Bega nu-l va avea însă în aceeași postură pe amicul și omologul său de la alb-negrii deoarece Dan Alexa își va ispăși a doua etapă de suspendare după eliminarea din jocul cu Mioveni.

„Chirurgul” așteaptă ca elevii săi să arate continuitate și să se impună în fața „viperelor”. În tur, Vâlcea, care-l avea atunci pe Erik Lincar pe bancă, s-a impus cu 1-0. „Ne aflăm înaintea meciului cu Vâlcea, o echipă care ne-a învins in tur. Cu mulți jucători care au fost in Liga I, iar cei care nu au făcut-o au experiența Ligii a II-a. La începutul campionatului și-au fixat promovarea ca obiectiv, o echipa puternică. îl știu bine pe Alex Pelici, pe care îl apreciez mult și ca prieten și ca antrenor. E o echipă organizată, agresivă, va veni să obțină maximum din acest meci. Important e să păstram forma bună, atitudinea, determinarea. Venim după o serie bună de șapte meciuri consecutive fără înfrângere. Chiar dacă am făcut egal la Tărlungeni și mă nemulțumește total ca scor, am avut un joc bun, ocazii mari pe care nu am reușit să le fructificăm. Trebuie să obținem maximum, trebuie să fim agresivi, la fel ca la oricare meci cheia e la noi”, a declarat Dan Alexa.

Antrenorul bănățenilor a primit o veste bună după partida cu Unirea Tărlungeni, accidentarea lui Alex Popovici nu e așa de gravă precum s-a preconizat. Jucătorului i-a „sărit” umărul, nu a avut fisură, și se antrenează cât de cât normal. „Revine și Bărbuț, un jucător important. Mă bucur că accidentarea lui Alex Popovici nu e gravă și s-a antrenat normal. E important că nu avem absențe, excepție Lazăr”, a precizat Alexa.

Tot în tribună

Vestea proastă pentru Dan Alexa e că va trebui să-și ispășească împotriva oltenilor a doua rundă de suspendare dintre cele două dictate de Comisia de Disciplină după eliminarea suferită la finalul întâlnirii cu Mioveni. Această pedeapsă fiind minimum prevăzută de actualul regulamentă. „S-a dat motivarea deciziei, nu putem depune recurs. Nu vreau să zic mai multe, nu pot schimba mai multe. Sper să găsim o cale să motivăm echipa in timpul jocului și am încredere în toți cei din staff care vor sta pe bancă”, a mai spus „Chirurgul”.

ACS Poli – CSM Râmnicu Vâlcea se dispută vineri, de la ora 17.00, în etapa a XIV-a a Ligii a II-a. Vâlcenii au doar 15 puncte și ocupă locul 6 în timp ce timișorenii sunt lideri cu 28 de puncte.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 20 Nov. 2014, 18:02 Seria 2
Pe aceeași temă