ACS Poli – Șoimii Pâncota se joacă în nocturnă. Arădenii țintesc victoria pe „Dan Păltinișanu”: „Avem sete de puncte”

Marius ANGHEL 11 Mar. 2015, 17:55 Seria 2
ACS Poli - Șoimii Pâncota se joacă în nocturnă.** Arădenii țintesc victoria pe

Chiar dacă nu are savoarea derby-urilor de altădată dintre adevărata Poli și UTA, „duelul” dintre singurele divizionare secunde din Timiș și Arad se anunță unul destul de încins. Recent „uns” antrenor la Șoimii Pâncota, Ionuț Popa va face tot posibilul să mai dea odată lovitura pe arena „Dan Păltinșanu”, așa cum se întâmpla, de exemplu, la acel spectaculos derby al Vestului din sezonul 2002-2003. Atunci, în etapa a 7-a Ligii 1, „alb-roșii” se impuneau cu 4-3 în fața „alb-violeților” lui Panduru, printr-un gol marcat în al treilea minut de prelungire de…timișoreanul Chitescu.

Cu siguranță, meciul de peste zece zile, de pe 21 martie, se desfășoară pe cu totul alte coordonate, însă confruntarea are importanța sa din moment ce organizatorii l-au mutat în nocturnă. „Șoimii” au fost și ei de acord să evolueze sâmbăta viitoare, la lumina reflectoarelor, sperând să atragă și ei cât mai mulți fani la stadion. „Ora 18 e una extrem de potrivită pentru fotbal și pentru o asistență cât mai bună. Sperăm să vină cât mai mulți pâncotani și arădeni să ne susțină, promițându-le că ne vom ridica la nivelul spectacolului sportiv. Atât noi, cât și ei avem sete de puncte, bineînțeles pentru obiective diferite. Cred că avem șansa noastră, iar când spun asta mă bazez mult pe experiența de a pregăti astfel de meciuri a profesorului Popa, dar și pe dorința de luptă a băieților noștri”, consideră Pavel Piroș, președintele „alb-negrilor”.

Două etape le mai despart pe cele două echipe de acel meci, doar că pâncotanii nu vor mai disputa niciun meci oficial. Sâmbătă, vor sta fiindcă seria de Vest are încă de la început un număr impar de echipe, iar în „intermediara” de miercurea viitoare iau la „masa verde” punctele din partida cu AFC Fortuna, echipă retrasă din campionat. În schimb, teamul lui Alexa va juca pe puncte la mijlocul săptămânii viitoare la Satu Mare, acolo unde Olimpia vrea să-și consolideze poziția de play-off.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Mar. 2015, 17:55 Seria 2
Pe aceeași temă