ACS Poli pregătește fiesta de mâine! Timișorenii își iau adio de la Liga a II-a în meciul cu FC Bihor

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 15:48 Seria 2
ACS Poli pregătește fiesta de mâine!** Timișorenii își iau adio de la Liga a II-a în meciul cu FC Bihor

Echipa lui Vali Velcea e deja promovată în Liga I, așa că meciul de mâine, în care oaspeți vor fi cei de la FC Bihor, va fi un prilej de sărbătoare.

„Mai avem un meci important de jucat. Chiar dacă nu mai contează în clasament, e important pentru imaginea fiecărui jucător și pentru imaginea clubului. Ar fi perfect să încheiem cu o victorie. Timișoara nu a primit anul trecut ceea ce merita, chiar dacă a promovat în Liga I pe teren. Așteptăm, după doi ani de pauză, să jucăm iar în prima ligă și îi așteptăm pe timișoreni să vină în număr cât mai mare la stadion”, a declarat antrenorul alb-negrilor.

Velcea a mai spus că gruparea timișoreană a pregătit și o festivitate prin care se va serba promovarea. Spectatorii vor avea intrarea liberă la acest meci, acre va începe la ora 18. „Ne pregătim pentru o festivitate normală. Va fi ceva frumos, pentru spectatori. Eu aștept un stadion plin. Că vin, că nu vin… Dar eu consider că e normal să vină multă lume să vadă această echipă”, a spus Velcea.

Transferuri low cost

Antrenorul timișorenilor nu a vrut să comenteze zvonurile care îi dau ca transferați la ACS Poli pe Axente, Scutaru, Popovici, Belu sau alți „fii rătăcitori” ai Timișoarei.

În schimb, a vrut să precizeze că jucătorii care vor veni nu vor avea parte de salariile pe care le aveau fotbaliștii timișoreni în era BkP.

„Vreau să ne bucurăm la final, să terminăm cu Liga a II-a și, după aceea, jucătorii vor pleca în vacanță și atunci vom pune ochii pe eventualele acjiziții. Nu vreau să vorbesc despre transferuri sau despre ce va fi în Liga I, pentru că poate se interpretează greșit. Există și variant să nu transferăm nimic. Oricum, dacă vor veni jucători, vor fi jucători de caracter, care să nu fie preocupați în primul rând de bani”, a declarat Vali Velcea.

Articol scris de Radu FAUR

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 15:48 Seria 2
Pe aceeași temă