ACS Poli își promovează primul joc de pe teren propriu din retur cu un clip!

Marius ANGHEL 18 Mar. 2013, 16:04 Seria 2
ACS Poli își promovează** primul joc de pe teren propriu din retur cu un clip!

Gruparea pregătită de Valentin Velcea va disputa sâmbătă primul meci oficial din 2013 pe „Dan Păltinișanu”. ACS Poli va întâlni pe CS Mioveni și încearcă să atragă cât mai mulți fani la acest joc, în acest scop fiind postat și un clip video pe internet.

Divizionara secundă încearcă să-și apropie suporterii după eșecul de la Arad. Dacă dezamăgirea rămâne, în schimb efectele în clasament au fost minime întrucât majoritatea contracandidatelor bănățenilor s-au împiedicat în primele două etape ale returului. ACS Poli va întâlni sâmbătă, de la ora 15, Mioveniul, echipă care a dispus în etapa trecută chiar de UTA, cu 3-1.

Gruparea ce evoluează pe „Dan Păltinișanu” vrea să aibă parte de un public cât mai numeros în primul joc al returului acasă, un capitol la care a stat slab în prima parte a sezonului. Drept urmare, luni, pe siteul clubului și pe conturile de facebook și youtube ale acestuia a fost postat un clip de promovare al jocului. Acesta conține imagini din vestiarul echipei și de la ultima ședință foto a echipei iar imaginile rulează pe melodia „Hope” a celor de la „Apocalyptica”.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 18 Mar. 2013, 16:04 Seria 2
Pe aceeași temă