ACS Poli, în „pană” de suporteri: primarul vrea să lase intrarea gratuită la meciul cu UTA!

17 Aug. 2012, 12:57 Seria 2
ACS Poli, în „pană

„Noua Poli” sau „Vechiul Recaș” va întâlni rivala istorică a Timișoarei fotbalistice, echipa UTA Arad, în prima etapă a noului sezon de Liga a II-a. Nicolae Robu a inițiat un sondaj pe facebook, întrebând timișorenii dacă vor să vină gratis la meci.

UTA sosește, pe 1 septembrie, la Timișoara. Va fi, însă, un duel mai puțin obișnuit între echipele fanion din Timișoara și Arad, deoarece noua trupă care joacă pe stadionul „Dan Păltinișanu” nu este agreată de membrii galeriei Politehnicii, cei care au decis să susțină echipa din Liga a V-a, ASU Politehnica.

ACS Poli a jucat toate meciurile amicale din această vară cu stadionul gol, fapt care l-a pus pe gânduri pe Nicolae Robu, inițiatorul mutării echipei din Recaș la Timișoara. Primarul orașului de pe Bega vrea să umple stadionul la acest meci printr-o metodă nemaiîntâlnită la un duel Poli – UTA: să lase intrarea liberă.

Robu a postat pe pagina sa de facebook un sondaj, prin care îi întreabă pe timișoreni dacă sunt de acord cu această măsură sau nu. Astăzi, la prânz, rezultatul sondajului era de 19-13 pentru varianta „Consider oportun ca la acest prim meci intrarea pe stadion să fie gratuită”.

Articol scris de Radu FAUR

17 Aug. 2012, 12:57 Seria 2
Pe aceeași temă