ACS Poli face recurs, dar e pregătită de Liga a 2-a. Timofte: „Vor veni 6-7 jucători care pot face față primului eșalon”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 19 Jun. 2014, 18:23 Seria 2
ACS Poli face recurs, dar e pregătită de Liga a 2-a.** Timofte:

Timișorenii nu se dau bătuți după ce CNSL le-a respins ieri contestația legată de jocul cu Oțelul. Președintele Ioan Timofte spune că ACS Poli va face probabil recurs, dar nu are mari speranțe că echipa va fi reprimită în Liga I. Conducătorul bănățenilor spune că a creionat în mare parte planul pentru revenirea în elită din eșalonul secund.

CNSL din cadrul FRF a decis ieri că Cristian Sârghi și Victoraș Astafei de la Oțelul Galați aveau drept de joc în partida din primăvară cu ACS Poli (scor 0-1). După cum se știe dacă alb-negrii primeau dreptate, ei ar fi beneficiat de un 3-0 la masa verde și automat rămâneau în primul eșalon. Bănățenii au timp cinci zile să facă recurs. „Am vorbit cu juriștii și așteptăm să vedem motivarea deciziei, dar probabil vom face recurs”, a spus Ioan Timofte, președintele clubului.

Timișorenii mai pot spera la un loc în Liga I chiar și dacă nu primesc câștig de cauză în această speță, clubul Oțelul are probleme financiare iar finanțatorul acestuia, Dan Adamescu, a fost arestat.

Trei noi stranieri

Cel mai probabil clubul va renunța la toți extracomunitarii actuali. Marovic, Mansour și Petrovic au părăsit deja echipa. Vor urma probabil Keita, Ahmetovic, Hasani și Morariju. Pentru întărirea echipei „Tim” are certitudini pe filiera portugheză. Trei străini noi vor sosi la echipă. În timp ce alți trei-patru jucători vin de pe piața internă.

„Ne pregătim pentru Liga a II-a. Dacă vine între timp o decizie în ceea ce ne privește vor fi mici modificări. Nu e încă sigur, dar vom avea cel puțin trei extracomunitari, câți sunt permiși de regulament. Sunt jucători buni și pentru Liga I. Se întâmplă bineînțeles să nu fie toate transferurile reușite, dar cred că vor face față. În total vor fi șase-șapte jucători”, a precizat Timofte.

Reunirea echipei va fi probabil în prima săptămână a lunii iulie (5-10.07). 30 august va fi probabil data de start a Ligii a II-a.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 19 Jun. 2014, 18:23 Seria 2
Pe aceeași temă