ACS Poli debutează pe teren propriu vineri, de la ora 11

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 01 Sep. 2014, 19:51 Seria 2
ACS Poli debutează** pe teren propriu vineri, de la ora 11

Timișorenii riscă să aibă parte și în primul joc de acasă din noul sezon al Ligii a II-a de o audiență mică. Partida ACS Poli – Unirea Tărlungeni a fost programată vineri, la ora 11 dimineața. Biletele pentru acest meci au fost puse de azi în vânzare.

Partida se desfășoară cu o zi mai repede decât datele obișnuite de Liga a II-a pentru că sâmbătă RCM Timișoara urmează să disputea semifinala cu Farul tot pe „Dan Păltinișanu”.

În mod normal, dacă se joacă vineri, partida ar fi putut fi mutată după masă, la ora 17 sau 18. Întrucât jocul nu e televizat iar oaspeții au refuzat propunerea alb-negrilor de a muta ora clasică de matineu, primul fluier se va da tot de la 11. Bănățenii, care în afara câtorva jocuri importante, nu au avut un public numeros nici în Liga 1, riscă astfel să aibă parte de puțini privitori la debutul acasă.

Biletele pentru ACS Poli – Unirea Târlungeni s-au pus în vânzare încă de azi la prețurile modice stabilite pentru Liga a II-a. La tribuna 1 un bilet costă 7 lei, accesul la a II-a e doar 5 lei, în timp ce la peluze se intră gratis! Reamintim că timișorenii au pus în vânzare, tot la prețuri reduse la mai bine de jumătate față de sezonul trecut, și abonamentele pentru partidele de acasă.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 01 Sep. 2014, 19:51 Seria 2
Pe aceeași temă