ACS Poli are site oficial!

Marius ANGHEL 24 Oct. 2012, 12:53 Seria 2
ACS Poli** are site oficial!

După câteva luni în care principalul mediu de transmitere a informațiilor în legătură cu noul club a fost facebook-ul, ACS Poli și-a lansat astăzi pagina oficială de internet. www.acspoli.ro e adresa la care fanii timișoreni pot găsi tot ce-i interesează de singurul club bănățean de fotbal din primele două eșaloane.

Siteul a fost realizat de firma care a câștigat licitația în acest sens iar de „content” se ocupă ofițerul de presă Levente Balint. La prima vedere acesta nu arată deloc rău, dacă ținem cont că există încă cluburi de prima ligă care nu au siteuri bine puse la punct. Pe www.acspoli.ro suporterii vor avea parte de ultimele noutăți din viața clubului, informații detaliate despre jucători și organigramă, printre altele. Nu lipsesc nici secțiuni precum „Multimedia” și una intitulată „Fani”, care face legătura cu forumul suporterilor ACS Poli.

Pe site nu se fac referințe istorice la palmaresul vechiului club alb-violet, singura legătură cu culorile tradiționale e prezența fanilor de pe „Dan Păltinișanu” în background.

Lansarea oficială a venit înaintea meciului de la Râmnicu Vâlcea, partidă care începe la ora 15:00, în cadrul etapei a IX-a din B2.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 24 Oct. 2012, 12:53 Seria 2
Pe aceeași temă