ACS Poli a schimbat din nou președintele și organigrama. Numit vineri în funcție, Maier a fost înlocuit azi

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 14 Jul. 2014, 12:45 Seria 2
ACS Poli a schimbat din nou președintele și organigrama.** Numit vineri în funcție, Maier a fost înlocuit azi

La numai trei zile după ce primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat noua structură de conducere a lui ACS Poli, la club a intervenit o nouă schimbare. De abia „uns” președinte, Ovidiu Maier a și fost schimbat cu un nume anunțat inițial în Consiliul Director. E vorba profesorul universitar Liviu Anton. Pe lângă dispariția din organigramă a lui Jackie Ionescu și Petrea Mușat s-a înregistrat și o intrare surpriză, boss-ul Tele Nova.

Modificările au survenit conform comunicatului clubului după o nouă întâlnire între președintele CJ Timiș, Titu Bojin, și primarul Nicolae Robu. Cei doi au și schimbat azi structura anunțată vineri de cel din urmă. Maier nu a dorit să rămână în fruntea CD și a fost schimbat cu Anton, care era așteptat „din prima” să fie numit președinte. Acesta e profesor universitar doctor inginer.

Numărul doi pe hârtie a rămas Florențiu Staicu, iar printre ceilalți doi membri cunoscuți din Consiliul Director, Miculaș și Boiț, a apărut Stelu Iordache, boss-ul Tele Nova. Mai mulți, urmează să apară încă un component aici, „o persoană care urmează să fie nominalizată de Președintele CJT Titu Bojin”.

Velcea, confirmat la „licențiere”

Fostul antrenor principal, vicepreședinte, ș.a.m.d, Valentin Velcea a acceptat se pare propunerea venită de a trece în funcția de „Director Organizare Competiții și Licențiere”. În schimb, pe mulți au surprins îndepărtarea lui Petrea Mușat din club, un om cu experiență mare în relația cu FRF.

Structura executivă a clubului va fi condusă, așa cum se știa, de Ioan Timofte (manager sportiv). Ovidiu Maier a revenit ca director administrativ. În rest nu au mai intervenit modificări importante. Ionel Bungău va fi organizator de competiții la echipa de seniori, în timp ce Sandu Dumitrașcu e la organizator la juniori iar Aurel Șunda e Director Centru de copii și juniori.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 14 Jul. 2014, 12:45 Seria 2
Pe aceeași temă