A venit Moș Crăciun la Poli! Fotbaliștii au primit unul dintre salariile restante

22 Dec. 2011, 12:00 Seria 2
A venit Moș Crăciun la Poli!** Fotbaliștii au primit unul dintre salariile restante

Jucătorii aveau restanțe de peste trei luni și unii dintre ei aveau intenția să depună memorii la LPF în cazul în care nu ar fi primit o parte din bani de sărbători.

Problemele financiare cu care se confruntă clubul Poli Timișoara sunt de notorietate. Într-o perioadă în care patronul refuză să mai investească, iar autoritățile locale și județene sunt așteptate să salveze clubul, jucătorii și ceilalți angajați de la Poli au cel mai mult de suferit.

Alb-violeții mai primesc însă și vești bune în această perioadă. Sărbătorile de iarnă se apropie, iar Marian Iancu s-a ținut de promisiune și nu i-a lăsat pe fotbaliști fără bani înainte de sărbători. Jucătorii de bază aveau câte trei salarii restante, iar ceilalți aveau întârzieri și mai mari la lefuri. Toți componenții lotului au primit, înainte de Crăciun, câte un salariu.

Înainte de a pleca în vacanță, Goga și compania au mai primit o sumă considerabilă de la CJT. Consilierii județeni au decis să-i premieze pe fotbaliști pentru prestațiile din tur cu 150.000 de lei. Cei mai importanți jucători au primit câte 5.800 de lei.

„Ni s-a promis înainte să plecăm în vacanță că vom primi o parte din salarii până la Crăciun. În fiecare an am plecat în vacanță cu restanțe, dar înainte de sărbători primeam banii promiși. Cei din conducere s-au ținut și anul acesta de cuvânt, parțial și ne-au dat câte un salariu”, a spus unul dintre jucătorii timișoreni, sub protecția anonimatului.

Mai mulți fotbaliști au dezvăluit că situația devenise insuportabilă și că se gândeau să depună memorii la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a deveni liberi de contract.

Banii încasați în această săptămână i-au mai liniștit pe jucători, însă ceilalți angajați ai clubului, care au salarii mult mai mici decât fotbaliștii, nu au încasat deocamdată nimic. Aceștia au întârzieri salariale de peste trei luni.

Articol scris de Radu FAUR

22 Dec. 2011, 12:00 Seria 2
Pe aceeași temă