A depus memoriu!

02 Jun. 2009, 19:54 Seria 2
A depus memoriu!**

Internaționalul de tineret este în interesul mai multor cluburi din străinătate și vrea să plece gratis.„Șepcile” l-ar putea pierde pe Andrei Cordoș, singurul jucător de pe care clujenii ar putea scoate bani la vară, după ce acesta a reclamat la FRF faptul că nu a fost plătit de mai bine de două luni.

 

Fundașul de 20 de ani și-a dezvăluit încă din vara trecută intențiile de a părăsi Universitatea. Clubul s-a opus mai mereu însă, cerând sume considerate exagerate de jucător. Cordoș vrea să nu mai depindă de „alb-negrii” și a găsit un moment propice de a pleca.

 

„A depus memoriu să devină liber, dar vom vedea dacă va primi acceptul comisiilor„, a confirmat directorul general Teodor Pop.

 

Fundașul acuză faptul că în 20 mai trebuia să-și încaseze banii pe ultimele două luni, dar cum visteria clubului este goală, nu a primit nimic. Oficialii lui „U” spun însă că jucătorul nu are dreptate și că Regulamentul de Ordine Interioară a clubului universitar fost greșit înțeles.

 

„În 20 trebuia să-și primească banii pe luna precedentă, nu și pe luna în curs. Noi îi plătim în mai salariul pe luna aprilie. Nu avem cum să-l plătim în 20 pe toată luna mai. Nu este firesc. El are doar o lună întârziere și nu are cum să i se accepte memoriul”, a răspuns președintele Remus Câmpeanu.

 

Impresarul jucătorului a declarat că Andrei Cordoș este în interesul mai multor cluburi din străinătate și posibilitatea ca el să se transfere ar crește considerabil în cazul în care va fi declarat liber de contract. „Am trimis dvd-uri cu el la Frosinone, Palermo, Atalanta, Brescia și Parma. În ultimele zile Benfica și Cagliari mi-au cerut un fundaș tânăr și l-am propus tot pe el”, a declarat impresarul jucătorului, Virgil Colfescu.

 

23 de partide a jucat Cordoș în acest sezon pentru „U”, reușind să marcheze și două goluri
 

Articols scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚È˜AN

02 Jun. 2009, 19:54 Seria 2
Pe aceeași temă