Zamfir: „Nu dăm niciun ban până când nu se va termina procesul de la Geneva”

Marius ANGHEL 10 Dec. 2013, 15:16 Liga 2
Zamfir:**

 Adrian Zamfir, patronul Rapidului, spune că nu va înapoia avansul de 200.000 de euro, decizie luată astăzi de Adunarea Generală a LPF.

La inițiativa Stelei, Adunarea Generală a LPF a decis ca suma de 1.1 milioane de euro – sumă rămasă din bonusul pe care Rapid ar fi trebuit să-l primească pentrul locul 8 din sezonul trecut – va fi împărțită în mod egal cluburilor.

Numai că un avans de 200.000 de euro din cele 1.1 milioane au ajuns în conturile Rapidului, când giuleștenii au fost reprimiți în Liga I. Adunarea Generală a decis însă că giuleștenii sunt obligați să restituie banii.

Iritați de măsurile luate astăzi la LPF, șefii Rapidului susțin că nu vor înapoia niciun ban până când Tribunalul Federal de la Geneva nu va da o sentință față de legalitatea retrogradării echipei. Ba mai mult, Adrian Zamfir, patronul Rapidului, susține că va acționa fără milă în cazul în care decizia tribunalului de la Geneva va fi favorabilă echipei pe care o conduce.

„Până nu se va termina procesul de la Geneva, nu vom da niciun ban înpoi. Din respect pentru campionat, voiam doar să primim compensațiile financiare, dar acum ne gândim că, dacă vom câștiga la Geneva, să revenim în Liga I, indiferent când se va întâmpla acest lucru”, a declarat Adrian Zamfir în exclusivitate pentru liga2.ro.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 10 Dec. 2013, 15:16 Liga 2
Pe aceeași temă