Zamfir e convins că Moldovan va prelua Rapidul: „Lucrurile merg într-un sens bun, sunt sigur că batem palma”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 14:22 Liga 2
Zamfir e convins că Moldovan va prelua Rapidul:**
  • Viorel Moldovan și Adrian Zamfir au avansat în negocierile privind preluarea Rapidului și, deși existau zvonuri că afacerea nu se va finaliza, sunt șanse mari să se ajungă la un acord.

 

Actualul patron al clubului din Giulești, Adrian Zamfir, a confirmat pentru ProSport că nu există bariere de comunicare între cele două părți, lucrurile mișcându-se mai greu din cauze obiective: fostul internațional vrea să fie în control total din punct de vedere al informațiilor, astfel încât să nu aibă surprize după preluarea clubului.

Viorel Moldovan este un tip calculat, care își ia toate măsurile de siguranță pentru a prelua clubul. Așteaptă să se finalizeze auditul pentru licență, pentru a lua o decizie. Lucrurile merg într-un sens foarte bun, sunt convins că se va realiza tranzacția, a declarat Zamfir pentru ProSport.

Altfel, de notat că în spatele lui Moldovan se află mai mulți oameni de afaceri dispuși să investească în fotbalul românesc. Se pare că unul dintre ei este din domeniul imobiliar, iar celălalt are investiții importante în agricultură. Viorel Moldovan și apropiații săi au pregătit deja 500.000 de euro pentru a achita salariile restante către jucători și angajați, după ce vor semna actele de preluare. Astfel, giuleștenii au șanse mari să treacă planul de reorganizare, termenul fiind programat pe 28 martie.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 14:22 Liga 2
Pe aceeași temă