Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru miercuri cazul Rapidului! Moraru: „Sunt optimist!”

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 14:09 Liga 2
Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru miercuri cazul Rapidului!** Moraru:

Rapid mai are de așteptat până va afla un răspuns final, dacă va fi primită sau nu în Liga 1. Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a dat o nouă amânare în acest caz și va judeca din nou, miercuri, această speță.

Dacă decizia va fi una nefavorabilă, iar Rapid nu va primi avizul de a juca în Liga 1, locul giuleștenilor va fi luat de ACS Poli Timișoara.

La ședința Comisiei de Disciplină a FRF, care a început la ora 11:30, a fost prezent și finanțatorul Valerii Moraru alături de soția acestuia, informează DigiSport. De asemenea, în fața sediului LPF, locul unde s-a ținut ședința, au fost prezenți și 100 de suporteri ai clubului alb-vișiniu.

„Sunt optimist în privința deciziei. Avem contracte cu 11 jucători și așteptăm ca domnul Brihac (n. red. lichidator judiciar al Rapid) să-și dea acordul și pentru alții”, a declarat Valerii Moraru la ieșirea din sediul LPF.

Comisia de Disciplină a FRF nu va oferi o decizie definitivă. Comisia de Recurs și Tribunalul de Arbitraj Sportiv sunt următoarele căi de atac.

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 14:09 Liga 2
Pe aceeași temă