Vremea dă bătăi de cap Brașovului! Călin Moldovan a apelat la o soluție de avarie pentru a conduce antrenamentele

Adi MARICA 02 Mar. 2022, 10:46 Liga 2
Vremea dă bătăi de cap Brașovului! Călin Moldovan a apelat la o soluție de avarie pentru a conduce antrenamentele

Cum terenurile din Brașov sunt impracticabile în această perioadă, antrenorul Călin Moldovan și cei din stafful său au fost nevoiți să caute soluții pentru desfășurarea antrenamentelor echipei.

Luni, jucătorii formației brașovene s-au pregătit pe Metrom, terenul a fost moale, iar după ninsoarea căzută noaptea trecută suprafața de joc a devenit inutilizabilă.

Antrenament la balon pentru FC Brașov

În aceeași situație este și terenul de la Prejmer, unde brașovenii s-au pregătit săptămâna trecută.

Cum relațiile cu Kids Tâmpa Brașov s-au răcit după trecerea lui Eduard Lambrinoc la FC Brașov, fără ca oficialii clubului din Liga 3 să fie consultați, nici varianta terenului sintetic de la ICIM nu mai este de actualitate.

În aceste condiții, soluția găsită de brașoveni a fost balonul de la Paradisul Acvatic. ”Antrenamentele din această perioadă depind de vreme. Se știe infrastructura de la Brașov. Marți ne-am pregătit la balon. Chiar nu știu în acest moment unde ne vom antrena miercuri, sunt variante la Ghimbav, Prejmer, dar totul depinde de vreme”, a spus Călin Moldovan.

Urmează meciul cu Metaloglobus. FC Brașov va juca în Grupa B a play-out-ului

FC Brașov are 13 puncte după 17 etape și se menține pe locul 16 în Liga 2, apropiindu-se cu un punct de Poli Timișoara (locul 15, 20 de puncte). În etapa următoare joacă acasă cu Metaloglobus București (locul 9, 25 puncte), sâmbătă, de la ora 11:00, iar în ultima rundă a sezonului regular va întâlni FK Miercurea Ciuc (locul 7, 29 puncte), în deplasare.

Altfel, în acest moment cunoaștem 11 din cele 14 echipe care vor evolua în play-out în acest sezon, însă doar una singură știe grupa de play-out în care va evolua. E vorba chiar de FC Brașov, care va merge în Grupa B, fiindcă nu poate urca mai sus de locul 16, dar nici coborî mai jos de locul 17, poziții care duc în acea grupă. Celelalte 10 echipe își pot schimba poziția în clasament în ultimele două etape rămase.

Foto: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-sase-echipe-lupta-pentru-trei-locuri-ramase-disponibile-in-play-off-ul-ligii-2-stim-deja-11-din-cele-14-formatii-care-merg-in-play-out-dar-si-pe-singura-care-e-sigura-de-grupa-in-care-va-e-19221389

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-joaca-din-nou-in-incheierea-etapei-acum-cu-fc-hermannstadt-derby-o-sa-fie-si-la-ploiesti-dar-si-steaua-are-partida-importanta-in-ghencea-programul-rundei-a-18-a-si-meciuri-19221340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ivan-fustar-s-a-rupt-in-prima-repriza-a-meciului-cu-poli-iasi-limoniu-marginean-s-a-dat-in-stamba-la-oficiala-19221322

Adi MARICA 02 Mar. 2022, 10:46 Liga 2
Pe aceeași temă