„Vreau să se știe că mergem la Pitești pentru a ataca”. Băcăuanii au moral bun pentru meciul împotriva fostului antrenor

Marius ANGHEL 24 Oct. 2014, 12:12 Liga 2

Fără victorie din etapa a treia, Sport Club Bacău se pregătește pentru ultima deplasare a turului. Pe care o va efectua la Pitești, acolo unde dă peste viceliderul Seriei I, Academica Argeș și peste antrenorul cu care a promovat în Liga 2 în urmă cu două sezoane, Marius Baciu.

Acesta din urmă a fost îndepărtat de la conducerea echipei băcăuane imediat după realizarea promovării. Baciu a fost mazilit de președintele Asociației Sport Club, Liviu Goian, fără prea multe explicații. „Singura vină a lui Bacione era că nu fusese adus la echipă de Goian și că acesta din urmă nu-l putea manevra cum dorea. De asta a și fost înscăunat apoi Viorel Tănase”, au dezvăluit oameni apropiați conducerii SC-ului.

„Ne așteaptă un joc foarte greu, îi cunosc bine pe cei mai mulți dintre adversari. Cu unii am și lucrat, au potențial și pot pune probleme oricărei echipe, pentru că au experiență la nivelul eșalonului secund”, a declarat Marius Baciu înaintea confruntării cu fosta sa echipă.

„În ultimele două etape ale turului vom întâlni principalele candidate la promovare: Voluntariul și Academica. Ne așteaptă două teste dificile, dar vreau să se știe că mergem la Pitești pentru a ataca, nu pentru a ne apăra. Va fi un meci de care pe care. Chiar dacă ne lipsește victoria, avem un moral bun după jocul de la Berceni, unul pe care am fost aproape de a-l câștiga”, a spus antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici, care i-a recuperat și pe Căinari, Mihălăchioae și Burcă.

Sursa: Deșteptarea

Marius ANGHEL 24 Oct. 2014, 12:12 Liga 2
Pe aceeași temă