„Vreau să revin în Liga I!”

18 Dec. 2008, 20:11 Liga 2
„Vreau să revin în Liga I!

Mijlocașul Concordiei Chiajna, Marius Oae, în vârstă de 25 de ani, transferat în vară de la Sportul Studențesc, nu regretă mutarea sa la formația lui Bolborea și mărturisește că atmosfera de la club e una specific unei mici familii.


Cum ai trăit turul campionatului alături de noii tăi colegi?

M-am acomodat foarte repede și sunt încântat că am întâlnit niște colegi care m-au primit cu brațele deschise și cu care pot munci cot la cot. Nu regret mutarea de la Sportul. Îmi e la fel de bine și aici. E drept că am întâmpinat câteva greutăți în startul campionatului, dar datorită faptului că am fost uniți , am reușit să ne revenim și să obținem atâtea victorii consecutive.

Caracterizează-ți evoluția din tur.
Sunt mulțumit că am fost constant meci de meci și că am reușit să și înscriu. Pentru un mijlocaș, zece pase finalizate cu gol , plus cele marcate de mine, cred că sunt niște performanțe. Vreau să muncesc la fel și să le arăt tuturor cât pot de mult.

Care e obiectivul pe care vi l-ați propus?
Anul trecut , Concordia a terminat printre primele poziții. În acest sezon, ne dorim să promovăm și ne vom da toata silința să avem un parcurs la fel de frumos ca cel din finalul turului. E greu, ce-i drept, dar nu imposibil.

Te-ar tenta un transfer către o altă formație?
Din Liga a doua nu. Mă simt extraordinar aici și nu am de ce să mă plâng. Financiar stăm bine, deci n-aș avea motive să plec. Sigur că oricine tinde către mai bine , dar mă gândesc numai la binele echipei mele. Dacă oficialii Concordiei vor avea o ofertă pentru mine și le-ar fi pe plac, as accepta un transfer. Îmi doresc foarte mult să revin în prima Ligă, dar până atunci mai am de muncit la Chiajna, să-mi ajut colegii să promovăm.

 

Corina MLĂ‚DINOIU

18 Dec. 2008, 20:11 Liga 2
Pe aceeași temă