Vor să subordoneze Delta! „Forțăm adversarul să joace după noi”

08 Sep. 2011, 13:48 Liga 2
Vor să subordoneze Delta!**

Antrenorul principal al Viitorului Constanța a participat în această dimineață la conferința de presă premergătoare partidei Delta Tulcea – FC Viitorul, din etapa a IV-a a Ligii a II-a.

Cătălin Anghel crede că meciul va fi unul echilibrat având în vedere că cele două formații se luptă pentru promovare. Acesta speră ca jucătorii săi să nu se resimtă după meciul din Cupa României, având în vedere că fotbaliștii Deltei sunt mai odihniți, deoarece nu au jucat în competiție.

„Va fi un meci foarte echilibrat între două echipe care vor promovarea. Trebuie să fim foarte organizați și foarte pragmatici. Delta are în componență jucători cu multă experiență la nivelul Ligii I. Îl cunosc foarte bine pe Cristi Dulca, suntem chiar prieteni. Este un antrenor foarte bun, foarte preocupat și mă bucur că antrenorii tineri au început să demonstreze că au valoare. Noi trebuie să reușim să câștigăm mijlocul terenului și să ne facem jocul de acasă pentru a forța adversarul să joace după noi.

Delta Tulcea nu a evoluat la jumătatea acestei săptămâni în Cupa României și a putut să-și facă ciclul săptămânal normal de pregătire. Sper să nu se cunoască faptul că am avut un meci de Cupă de 120 de minute.”, a spus tehnicianul conform site-ului oficial.

Viitorul Constanța și Delta sunt despărțite în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a de un singur punct. Echipa patronată de Hagi este lider, cu 7 puncte, în timp ce tulcenii se află pe locul patru, cu 6 puncte.

08 Sep. 2011, 13:48 Liga 2
Pe aceeași temă