„Visez la primul eșalon. Mi-aș dori să reușesc asta cu CF Brăila”

24 Jul. 2012, 16:03 Liga 2

spune Gabriel Bosoi * „căpitanul” echipei CF Brăila a fost integralist în Liga a II-a * fundașul visează să promoveze cu echipa brăileană în primul eșalon * Bosoi ia în calcul și un transfer la o echipă din prima ligă

După plecările din această vară ale unora dintre jucătorii titulari din sezonul precedent și a antrenorului Viorel Ion, la CF Brăila a început munca de reconstrucție a lotului pentru sezonul 2012-2013, unul foarte greu, pentru că la finalul său se va schimba sistemul competițional.

Din acest punct de vedere, perspectivele fotbalului brăilean sunt promițătoare.

Lucrul cel mai important a fost acela că echipa brăileană și-a păstrat „căpitanul”, pe Gabriel Bosoi, cel mai bun jucător al grupării de la Dunăre și singurul fotbalist integralist din Liga a II-a în campionatul trecut, cu 2.610 minute bifate în 29 de partide.

Bosoi a acumulat 1.350 de minute în tur, când, cu 5 reușite, a fost și golgeterul echipei, iar în retur a evoluat timp de 1.260 de minute și a marcat 2 goluri.

Sezonul trecut a fost cel mai bun din cariera sa de fotbalist, iar acum, aproape de împlinirea vârstei de 25 de ani, jucătorul venit la CF Brăila în urmă cu cinci ani de la Petrolul Ianca este și în partidele amicale omul decisiv pentru echipa sa. Bosoi își dorește acum să ajungă la Liga I.

„Visul oricărui fotbalist este de a ajunge în Liga I. Sezonul trecut a fost cel mai bun din cariera mea, am muncit foarte mult și am reușit să nu mă accidentez și să evoluez în toate meciurile, să fiu integralist. Eu sunt un tip de la țară, foarte rezistent și ambițios, iar ceea ce îmi propun realizez. Acum visez la primul eșalon fotbalistic. Mi-aș dori să reușesc această performanță cu CF Brăila. Nu voi refuza însă nicio altă ofertă serioasă, dar nu voi pleca de la Brăila cel puțin până la iarnă”, a declarat Gabriel Bosoi.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

24 Jul. 2012, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă