Viorel Tănase: „Ne putem îndeplini obiectivul, dar nu o să fie ușor”

20 Feb. 2012, 17:53 Liga 2
Viorel Tănase:**

Viorel Tănase, antrenorul Farului, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că este mulțumit de majoritatea jucătorilor în urma cantonamentului de la Kemer și că mai are de pus la punct câteva amănunte tactice. Tehnicianul echipei clasate în acest moment pe locul 10 în seria I este încrezător că promovarea poate fi un obiectiv realizabil după venirea jucătorilor cu experiență.

„Am fost mulțumit de cum s-au comportat majoritatea jucătorilor în cantonamentul de la Kemer. Mai avem căteva amănunte de pus la punct din punct de vedere tactic. La momentul ăsta Paraschiv nu are ritmul jocului, dar eu cred foarte mult în el, este un jucător care ne poate ajuta, de asta am și acceptat venirea lui la Farul. Vali Badea este un jucător bun care a demonstrat în Liga 1 și în Liga Campionilor și nu are cum să-și piardă valoarea. Ne-am propus promovarea, muncim pentru asta, dar trebuie să fim și realiști. Prin aducerea unor jucători cu experiență precum Paraschiv, Badea sau Curcă zic eu că ne putem îndeplini obiectivul, dar nu o să fie ușor. Dacă luam clasamentul, Săgeata, Delta, Snagov și Iași sunt contra-candidate serioase. O sa fie un retur dificil, noi ne facem calculele noastre cum putem ajunge pe locul doi, obiectivul real la Farului.”, a declarat Tănase, citat de fcfarul.ro.

Antrenorul „marinarilor” ar mai vrea un amical la mijlocul acestei săptămâni, pe lângă cel cu Steaua din weekend, și încă unul pe 3 martie. Tănase se declară mulțumit de lot și de concurența existăntă în acest moment la Farul.

„Din punctul meu de vedere aș dori și miercuri un joc, dar terenul este desfundat. Sâmbătă sau duminică vom avea un joc cu Steaua, la București, după meciul cu Twente. Mai doresc un singur joc pe 3 martie și cam atât cu jocurile amicale. Mai vreau jucători la echipă, dar trebuie să fiu și realist și să zicem că am dubluri pe posturi, concurența există. Cine o să fie mai bun o să joace”, a încheiat Viorel Tănase.

20 Feb. 2012, 17:53 Liga 2
Pe aceeași temă