Viorel Moldovan, la un pas de a deveni patronul Rapidului

Marius ANGHEL 20 Mar. 2014, 11:58 Liga 2
Viorel Moldovan,** la un pas de a deveni patronul Rapidului

* Viorel Moldovan s-a hotărât să salveze Rapidul de la faliment și vrea să devină patron în Giulești

Tehnicianul giuleștenilor a avut miercuri o discuție cu Adrian Zamfir căruia i-a spus că este pregătit să preia acțiunile pe care acesta le deține la Rapid. La întâlnire la care se pare că ar fi participat și administratorul judiciar, Cristina Andronache s-a luat în calcul varianta ca Viorel Moldovan să devină patron, însă actualul șef al „alb-vișiniilor” nu a luat încă o decizie.

Viorel Moldovan nu este la prima intenție de a ajuta Rapidul, fiind în mai multe rânduri și sponsor la echipă. Acesta le-a cumpărat jucătorilor rapidiști ghete ori le-a achitat prime după rezultatele importante obținute de gruparea „feroviară”. De exemplu la finalul meciului cu FC Clinceni (1-0) din tur, un prieten al lui Moldovan le-a plătit jucătorilor o primă de 30.000 de euro. Se pare că alături de Moldovan vor mai veni câțiva oameni de afaceri dispuși să investească în fotbalul românesc.

Cristescu a fost contestat de fani

La finalul meciului cu FC Clinceni (0-0), din retur, mai mulți fani giuleșteni prezenți la partidă au avut o discuție aprinsă cu Nicolae Cristescu. Aceștia i-au cerut lui Cristescu să plece de la Rapid și să nu mai vorbească în numele clubului.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 20 Mar. 2014, 11:58 Liga 2
Pe aceeași temă