Viitorul Pandurii se mai întoarce acasă… la anul! Nici partida cu Unirea Dej nu va avea loc la Târgu Jiu

Andrei PASCU 22 Nov. 2023, 16:08 Liga 2
Viitorul Pandurii se mai întoarce acasă... la anul! Nici partida cu Unirea Dej nu va avea loc la Târgu Jiu

Viitorul Pandurii va pleca din oraș și va schimba stadionul și pentru ultima partidă de pe teren propriu din acest an, din etapa a 14-a de Liga 2. Gorjenii nu vor juca pe arena din Târgu Jiu nici confruntarea programată sâmbătă, contra Unirea Dej.

Meciul Viitorul Pandurii – Unirea Dej este programat de la ora 11:00 și va fi în format live-text pe Liga2.ro. Întâlnirea se va disputa la Turnu Severin, pe Stadionul Municipal.

Viitorul Pandurii va juca la Turnu Severin și partida cu Unirea Dej, din etapa a 14-a de Liga 2

Formația din Târgu Jiu a luat această decizie după ce a fost anunțat faptul că la suprafața de joc de ”acasă” vor avea loc anumite lucrări. Astfel, din această cauză, clubul din Liga 2 va fi nevoit ca și partida contra Unirii Dej să o dispute pe alt stadion, tot la Turnu Severin.

Va fi a treia partidă la rând din acest sezon pe care Viitorul Pandurii o va disputa la Severin, precedentele având loc contra CS Mioveni, câștigată cu 1-0, și contra Chindia Târgoviște, scor 0-0.

În primă fază, se părea că Viitorul Pandurii va reveni repede la Târgu Jiu, chiar pentru partida cu Chindia, dar gazonul nu este utilizabil sau va fi protejat și pentru confruntarea cu Unirea Dej.

Ne pare și nouă rău, nu este vina noastră că nu putem juca la Târgu Jiu. Municipalitatea a băgat suprafața de joc în lucru, trebuie tratată, însămânțată, nu știu exact ce se întâmplă, necesită o perioadă mai mare de timp.

Nouă ne transmiseseră cei de la primărie că până la meciul din acest weekend suprafața de joc va fi ok, dar am aflat că nu putem intra pe suprafața de joc, pentru că mai necesită o perioadă de câteva zile în care să nu intrăm, să nu facem probleme”, spunea Gabriel Răscol, team-manager echipei gorjene, înaintea partidei cu Chindia Târgoviște.

Viitorul Pandurii se va întoarce la Târgu Jiu în 2024, pentru partida contra CSC Șelimbăr

Viitorul Pandurii va avea următorul meci acasă, după cel cu Unirea Dej, în 2024, în prima rundă din anul următor, cu CSC Șelimbăr, în februarie. Până atunci, va încheia anul 2023 contra CSM Alexandria, în deplasare, în weekendul de peste două săptămâni.

Viitorul Pandurii se află pe poziția a 12-a în Liga 2 după 13 etape, cu 17 puncte, precum alte două echipe, Chindia Târgoviște și CSM Slatina, care au golaveraj mai bun.

În runda următoare, a 14-a, trupa lui Călin Cojocaru va juca, așadar, acasă, cu Unirea Dej. În etapa trecută, Viitorul Pandurii a cedat, pe teren advers, contra Metaloglobus, scor 1-2, iar Unirea Dej a pierdut cu 1-3 contra CSM Reșița, pe teren propriu.

Viitorul Pandurii a pierdut primul meci după nouă rezultate pozitive la rând

Viitorul Pandurii avea nouă rezultate pozitive la rând până la jocul cu Metaloglobus: 1-1 cu CSC Dumbrăvița, 1-1 cu FK Miercurea Ciuc, 2-1 cu Progresul Spartac, 2-1 cu Corvinul Hunedoara, 1-1 cu CSM Reșița, 2-2 cu Concordia Chiajna, 1-0 cu CS Mioveni, 0-0 cu CS Tunari și 0-0 cu Chindia Târgoviște.

Până la jocul cu Unirea Dej, Viitorul Pandurii a profitat de pauza competițională să dispute și un amical, contra CSM Deva, cu care a remizat, scor 1-1.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-reziliat-contracte-si-a-blocat-salariile-19293656

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-facut-strategia-de-transferuri-pentru-iarna-19293657

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-stan-analiza-celor-patru-jucatori-imprumutati-de-uta-la-csc-dumbravita-19293652

https://liga2.prosport.ro/seria-1/portughezul-pedro-albino-cuvinte-mari-pentru-nivelul-fotbalului-din-liga-2-dar-si-o-constatare-unde-crede-ca-ar-mai-trebui-imbunatatit-19293644

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-a-explicat-de-ce-a-renuntat-la-facundo-rizzi-19293640

Andrei PASCU 22 Nov. 2023, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă