Viitorul Pandurii pleacă iar din Târgu Jiu. Și partida cu Chindia Târgoviște se va disputa în afara localității. Gabriel Răscol: ”Sperăm să ne poarte noroc”

Andrei PASCU 01 Nov. 2023, 15:05 Liga 2
Viitorul Pandurii pleacă iar din Târgu Jiu. Și partida cu Chindia Târgoviște se va disputa în afara localității. Gabriel Răscol: ”Sperăm să ne poarte noroc”

Viitorul Pandurii va schimba stadionul și pentru partida cu Chindia Târgoviște, din etapa a 12-a de Liga 2. Gorjenii vor pleca de pe arena din Târgu Jiu și pentru confruntarea programată sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 11:00, la fel cum o făcuseră și pentru recentul joc de acasă, cu CS Mioveni.

Întâlnirea Viitorul Pandurii – Chindia Târgoviște se va disputa la Turnu Severin, pe stadionul Municipal. Viitorul Pandurii a luat această decizie după ce a fost anunțat faptul că la arena din Târgu Jiu vor avea loc anumite lucrări. Astfel, din această cauză, clubul din Liga 2 va fi nevoit ca și partida contra Chindiei să o dispute pe alt stadion, chiar în altă localitate.

Viitorul Pandurii schimbă și pentru partida cu Chindia Târgoviște stadionul. Va juca tot la Drobeta Turnu Severin

A fost la îndemână, pentru conducere și stafful tehnic, să comunice faptul că va utiliza stadionul de la Drobeta Turnu Severin, acolo unde Viitorul Pandurii a disputat, chiar și în luna iulie, înainte de startul actualului sezon de Liga 2, un amical contra CSC Dumbrăvița.

În plus, este a doua partidă consecutivă din acest sezon pe care Viitorul Pandurii o dispută la Severin, precedenta având loc chiar în runda trecută disputată acasă, contra CS Mioveni, câștigată cu 1-0.

Acum, Viitorul Pandurii speră la o nouă victorie, așa cum s-a întâmplat contra Mioveniului, iar Gabriel Răscol, team-manager echipei gorjene, a afirmat înaintea confruntării că e posibil ca formația pe care o reprezintă să aibă noroc pe stadionului din Drobeta Turnu Severin.

Ne pare și nouă rău, nu este vina noastră că nu putem juca la Târgu Jiu. Municipalitatea a băgat suprafața de joc în lucru, trebuie tratată, însămânțată, nu știu exact ce se întâmplă, necesită o perioadă mai mare de timp.

Nouă ne transmiseseră cei de la primărie că până la meciul din acest weekend suprafața de joc va fi ok, dar am aflat că nu putem intra pe suprafața de joc, pentru că mai necesită o perioadă de câteva zile în care să nu intrăm, să nu facem probleme.

Atunci, suntem nevoiți să mergem iar la Severin. Până la urmă, poate ne poartă noroc. Cu Mioveni am câștigat, după părerea multora a fost o surpriză, dar după aspectul jocului meritam să câștigăm.

(N.r. – Despre partida Viitorul Pandurii – Chindia Târgoviște) Echipa care se va exprima cel mai bine, va avea dăruire, determinare și ambiție va câștiga! Suntem la egalitate de puncte, dacă vom câștiga acest meci vom urca și vom merge cu alt moral la Metaloglobus. Apoi, va veni partida cu Unirea Dej și o să mergem apoi la Alexandria”, a declarat Gabriel Răscol, conform Radio Accent.

Viitorul Panduri, opt meciuri la rând fără eșec în Liga 2 

Viitorul Pandurii se află pe poziția a 9-a în Liga 2 după 11 etape, cu 16 puncte, precum alte trei echipe, Chindia Târgoviște, Concordia Chiajna și FK Miercurea Ciuc, primele două clasate mai bine datorită golaverajului.

În runda următoare, a 12-a, trupa lui Călin Cojocaru va juca, așadar, acasă, cu Chindia Târgoviște. În etapa trecută, Viitorul Pandurii a remizat, pe teren advers, contra CS Tunari, scor 0-0, iar Chindia a trecut cu 4-1 de CSM Reșița, pe teren propriu.

Viitorul Pandurii are opt rezultate pozitive la rând: 1-1 cu CSC Dumbrăvița, 1-1 cu FK Miercurea Ciuc, 2-1 cu Progresul Spartac, 2-1 cu Corvinul Hunedoara, 1-1 cu CSM Reșița, 2-2 cu Concordia Chiajna, 1-0 cu CS Mioveni și 0-0 cu CS Tunari.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/miercuri-se-joaca-5-meciuri-din-etapa-2-a-grupelor-cupei-romaniei-19290939

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-vasile-miriuta-florin-parvu-si-iustin-popescu-dupa-chindia-petrolul-0-2-19290900

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/primele-trei-meciuri-din-etapa-2-a-grupelor-cupei-romaniei-19290778

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-au-pus-pe-andrei-prepelita-aventura-de-la-gloria-buzau-decisa-19290820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/situatie-tensionata-la-csm-resita-dupa-al-cincilea-esec-in-acest-sezon-19290811

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/steaua-gata-de-partida-cu-rapid-din-cupa-romaniei-19290808

Andrei PASCU 01 Nov. 2023, 15:05 Liga 2
Pe aceeași temă