Viitorul Pandurii, nevoită să plece din oraș până la finalizarea lucrărilor de la Municipalul din Târgu Jiu. Unde se joacă meciul cu FC Hermannstadt

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2021, 13:10 Liga 2
Viitorul Pandurii, nevoită să plece din oraș până la finalizarea lucrărilor de la Municipalul din Târgu Jiu. Unde se joacă meciul cu FC Hermannstadt

Lucrările la Stadionul Municipal Târgu Jiu continuă, astfel că în etapa a 6-a a Ligii a 2-a Viitorul Pandurii nu va juca acolo. A fost aleasă o altă arenă care să găzduiască meciul de acasă, cu FC Hermannstadt, de marți, 14 septembrie.

Viitorul Pandurii se mută la Turnu Severin 

Gorjenii au anunțat că vor disputa la Turnu Severin partida cu sibienii. Demersurile pentru îmbunătățirea suprafeței de joc a stadionului de la Târgu Jiu nu au fost încă finalizate, dar Viitorul Pandurii se poate întoarce acasă, cel mai probabil, pentru meciul din etapa a 8-a, cu Politehnica Timișoara, de peste două săptămâni.

În etapa a 7-a, Viitorul Pandurii va evolua în deplasare, cu Universitatea Cluj.

LIGA 2 – ETAPA 6 – Marți , 14 septembrie 2021 – Stadion : Municipal (Drobeta Turnu Severin) – ora 17 : VIITORUL PANDURII TG. JIU – FC HERMANNSTADT . Meciul nu se poate juca la Tg. Jiu deoarece pe stadionul Municipal se lucrează la îmbunătățirea suprafeței gazonului”, au anunțat gorjenii, pe pagina de Facebook a clubului.

Pandurii va juca la Filiași 

Stadionul Municipal din Târgu Jiu trece prin lucrări de îmbunătățire a suprafeței de joc. La începutul lui septembrie au început demersurile pentru ca gazonul să arate în condiții optime pentru partidele pe care le dispută două echipe din oraș, pe teren propriu, Viitorul Pandurii și Pandurii Târgu Jiu.

La rândul ei, Pandurii joacă tot pe teren propriu, în etapa a 3-a a Ligii a 3-a. A găsit altă variantă, până când vor fi terminate lucrările la Municipalul din Târgu Jiu, urmând să folosească stadionul de la Filiași.

Conducerea clubului Pandurii Târgu-Jiu a făcut demersurile necesare pentru ca meciul din etapa a 3-a, dintre Pandurii şi Voinţa Lupac, să se dispute pe terenul din Stadionul Orăşenesc din Filiaşi. Meciul nu se poate juca pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu pentru că se efectuează lucrări de refacere a gazonului până la finalul acestei luni.

Meciul Pandurii Târgu-Jiu – Voinţa Lupac este programat să se dispute sâmbătă, 11 septembrie, cu începere de la ora 17.00. Biletele pentru acest meci se vor putea procura de la casa de bilete a stadionului din Filiaşi, cu două ore înainte de debutul acestei partide”, a scris Pandurii CS.

Viitorul Pandurii, la primul meci după eșecul cu ACSO Filiași 

Revenind la Viitorul Pandurii, este primul meci după eliminarea din Faza a IV-a a Cupei României, în fața ACSO Filiași, scor 2-3, după ce a condus cu 2-0 la pauză. Din exterior, pare că există tensiune la echipă după eșecul cu divizionara a treia, pentru că stafful și jucătorii s-au întors la Târgu Jiu după meci prin metode personale. Autocarul a plecat, la cerința conducerii, fără ei de la Filiași.

Viitorul Pandurii e pe locul 16 din 20 de echipe în ierarhia Ligii a 2-a, cu două puncte, la egalitate cu Dunărea Călărași, locul 15, și Dacia Unirea Brăila, locul 17. În etapa a 6-a a Ligii a 2-a, Viitorul Pandurii va juca, așadar, împotriva uneia dintre cele mai bune echipe la ora actuală, FC Hermannstadt.

Foto: Justinel Stăvaru/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-pandurii-si-a-mai-luat-un-portar-un-junior-de-la-viitorul-daesti-19199865

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dupa-ce-a-gazduit-sarbatoarea-de-73-de-ani-a-universitatii-craiova-filiasiul-a-bifat-o-calificare-istorica-in-saisprezecimile-cupei-romaniei-19199743

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/viitorul-pandurii-lasata-in-drum-de-conducere-dupa-umilinta-din-cupa-romaniei-soferul-a-primit-ordin-sa-plece-de-la-filiasi-fara-echipa-iar-stafful-si-fotbalistii-au-inchiriat-masinile-gazdelor-19199702

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cristian-luput-si-a-luat-jucatorii-la-rost-dupa-esecul-rusinos-al-viitorului-pandurii-cu-acso-filiasi-din-cupa-romaniei-asa-ceva-nu-se-poate-le-am-spus-in-vestiar-ca-nu-putem-doar-sa-cerem-19199652

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2021, 13:10 Liga 2
Pe aceeași temă