Municipalul din Târgu Jiu a intrat în reparații. Primăria a demarat lucrările după ce gazonul a început să se degradeze, iar amicalul Viitorului Pandurii a fost anulat

Autor: Andrei PASCU Publicat: 03 Sep. 2021, 18:20 Actualizat: 03 Sep. 2021, 18:55 Liga 2
Municipalul din Târgu Jiu a intrat în reparații. Primăria a demarat lucrările după ce gazonul a început să se degradeze, iar amicalul Viitorului Pandurii a fost anulat

Stadionul Municipal din Târgu Jiu trece prin lucrări de îmbunătățire a suprafeței de joc. În această săptămână au început demersurile pentru ca gazonul să arate în condiții optime pentru partidele pe care le dispută două echipe din oraș, pe teren propriu, Viitorul Pandurii și Pandurii Târgu Jiu.

Gazonul Municipalului din Târgu Jiu, refăcut și reînsămânțat 

Perioada aceasta a fost aleasă special de Primăria Târgu Jiu, pentru că Viitorul Pandurii nu evoluează în Liga 2, competiția fiind oprită pentru meciurile echipelor naționale, în timp ce Pandurii Târgu Jiu joacă în continuare în Liga 3, dar în etapa a 2-a o face în deplasare, sâmbătă, cu Progresul Ezeriş.

Suprafața de joc se reface și se reînsămânțează în aceste zile, conform Pandurul, primăria apelând la serviciile unei firme specializate. De altfel, la ultimele meciuri jucate pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu s-au putut observa porțiuni deficitare ale suprafeței de joc.

  • O zonă a gazonului de pe stadionul din Târgu Jiu, în meciul jucat de Viitorul Pandurii cu Steaua, în etapa a 2-a din Liga 2. 

Amicalul Viitorului Pandurii cu ”FC U” Craiova, anulat 

În plus, Viitorul Pandurii programase o partidă amicală pentru sâmbătă, cu recent-promovata în Liga 1, U Craiova 1948 SA, dar aceasta a picat. Jocul trebuia să aibă loc chiar pe arena din Târgu Jiu, dar s-a anulat, nefiind luat în calcul vreun alt stadion de disputare a testului.

Viitorul Pandurii nu a anunțat nimic în această direcție, ci doar clubul oltean, din Liga 1. A găsit altă variantă în locul partidei cu gorjenii, urmând să evolueze într-un amical cu Academica Clinceni.

Amicalul ce urma să se dispute împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu nu va mai avea loc.

Băieții vor avea ocazia de a disputa un meci de pregătire cu Academica Clinceni, sâmbătă, de la ora 15:00”, a anunțat U Craiova 1948 SA.

Pandurii Târgu Jiu va juca prima după îmbunătățirea gazonului 

Primul meci pe stadionul din Târgu Jiu, după această procedură de îmbunătățire a gazonului, va avea loc peste o săptămână, în weekendul 11-12 septembrie. Pandurii Târgu Jiu va încerca prima suprafața de joc, în partida din etapa a 3-a a Ligii a 3-a, cu Voinţa Lupac.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 03 Sep. 2021, 18:20 Actualizat: 03 Sep. 2021, 18:55 Liga 2
Pe aceeași temă