S-a abonat la egaluri! După 0-0 cu Chindia, Viitorul Pandurii a bifat a opta remiză stagională și a ajuns la nouă partide consecutive fără înfrângere

Mircea OGLINDOIU 05 Nov. 2023, 13:43 Liga 2

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a mai bifat o remiză în actualul sezon din Liga 2, a opta, cele mai multe dintre cele 20 de participante în campionat.

Sâmbătă, din nou pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, echipa antrenată de Călin Cojocaru a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida cu Chindia Târgoviște, din etapa a 12-a a Ligii 2, și a ajuns la nu mai puțin de nouă partide consecutive fără înfrângere, dintre care șase au fost terminate la egalitate.

Viitorul Pandurii, remiză cu Chindia și ajunge la nouă meciuri fără eșec

Gorjenii n-au găsit soluții în atac contra Chindiei, singurul șut periculos aparținându-i lui David Jozic, tocmai în minutul 72, în timp ce dâmbovițenii lui Vasile Miriuță au fost ceva mai periculosi, prin Prejmerean (40), Moldoveanu (51), Golofca (57) sau Maxim Cojocaru (61).

S-a încheiat 0-0 și Viitorul Pandurii a bifat a opta remiză stagională. Totodată, a fost al treilea meci la rând în care gorjenii nu au luat gol.

”Un meci greu cu Chindia. Am întâlnit un adversar bun și vreau să-i felicit pe băieții mei pentru atitudine, fiindcă au luptat exemplar. A fost un meci echilibrat, nu cred că au existat ocazii multe și doar o greșeală putea să facă diferența pe tabelă. Nu ne bucurăm cu acest punct, fiindcă voiam să câștigăm. E îmbucurător faptul că e al treilea meci în care nu luăm gol”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru.

Viitorul Pandurii, în remiza cu Chindia: Rob. Geantă – Jozic, Mrsulja, Dav. Sadu, Godja – Brînzan (cpt.), Tiihonen – Andreaş (Ed. Croitoru 69′), Acolaste (Alb. Voinea 69′), Gîrbiță – Njifakue. Rezerve: Lupescu – Core, Nikpalj, Vulpe, Nic. Geană, Dr. Popa, Moisie.

Învinsă doar de Ceahlăul, în etapa a 3-a. Nu se știe cât se va continua cu meciurile la Severin

Echipa sa a suferit o singură înfrângere în actual sezon, în etapa a etapa a 3-a, când a cedat cu scor de 0-2, la Târgu Jiu, cu Ceahlăul Piatra Neamț. Anterior, remizase cu CFC Argeș (0-0) și Unirea Slobozia (1-1), apoi cu CSC Dumbrăvița (1-1), FK Miercurea Ciuc (1-1), CSM Reșița (1-1), Concordia Chiajna (2-2), CS Tunari (0-0) și Chindia Târgoviște (0-0).

A învins Progresul Spartac (2-1), Corvinul Hunedoara (2-1) și CS Mioveni (1-0).

Pentru Viitorul Pandurii, echipă aflată pe locul 10 în Liga 2, cu 17 puncte și golaveraj 11-10, urmează partida de la Metaloglobus (locul 16, 11 puncte), iar gorjenii speră să-și continue seria pozitivă.

”Mai sunt multe puncte în joc. Clasamentul e echilibrat. Cred că e un pluton de 10 echipe, care au șanse la ultimele locuri din play-off. Ne așteaptă un meci foarte greu la Metaloglobus, dar vrem să ne întoarcem cu victorie”, a completat Cojocaru.

Partida cu Chindia s-a jucat tot pe Municipalul severinean, la fel ca cea cu CS Mioveni (1-0), deoarece gazonul stadionului din Târgu Jiu se află sub tratament. ”Nu știu când vom reveni la Târgu Jiu. Credeam că vom reveni pentru acest meci, am fost anunțati că nu se poate. Indiferent unde jucăm, mergem la victorie”, spune Cojocaru.

Viitorul Pandurii joacă următorul meci pe teren propriu în data de 25 noiembrie, când va întâlni Unirea Dej.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-i-a-dat-teapa-lui-daniel-popa-pentru-a-scapa-de-depunctare-19291908

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-concluzii-dupa-csc-dumbravita-steaua-0-0-19291861

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabi-torje-despre-victoria-concordiei-cu-cfc-arges-scor-1-0-19291864

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-alexandria-si-miercurea-ciuc-selimbar-meciuri-in-etapa-a-12-a-a-ligii-2-19291903

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-12-liga-2-19291581

Mircea OGLINDOIU 05 Nov. 2023, 13:43 Liga 2
Pe aceeași temă