Viitor întunecat pentru Delta? Contribuția primăriei se va înjumătăți din 2013

10 May. 2012, 12:08 Liga 2
Viitor întunecat pentru Delta?** Contribuția primăriei se va înjumătăți din 2013

Chiar dacă mai păstrează șanse la promovare și după înfrângerea de la Galați, cu Dunărea, deși lucrurile s-au mai complicat după acel meci, Delta Tulcea se pare că va avea un sezon viitor mult mai sărac, din punct de vedere financiar, decât actualul și trecutele două când finanțarea de la bugetul local se învârtea în jurul sumei de un milion de euro.

În următoarea lună, fotbaliștii de la Delta își vor juca practic viitorul profesional în confruntările cu Farul Constanța, Dinamo II, CF Brăila și Gloria Buzău, iar dacă vor reuși atingerea obiectivului, respectiv promovarea în Liga I, nu au garantată în prima ligă aceeași susținere financiară de la bugetul local.

„Indiferent dacă se atinge sau nu obiectivul numit promovare în Liga I, de la bugetul local fotbalul nu mai poate fi susținut la aceleași cote ca până acum, poate și pentru că mai sunt și alte priorități în municipiu. Am cerut conducerii clubului să facă toate eforturile să mai aducă și alți finanțatori, poate chiar pri­vați pentru că din 2013 probabil contribuția noastră se va reduce la jumătate.”, a declarat primarul munici­piului Tulcea, Constantin Hogea.

Chiar dacă este prematur să se avanseze un necesar pentru următorul sezon eventual de Liga I, trebuie spus că media bugetelor din prima ligă este de patru ori mai mare decât ce are la acest moment Delta Tulcea.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN
Foto: Ionatan ȚUȚU

10 May. 2012, 12:08 Liga 2
Pe aceeași temă