VIDEO | ”U” Cluj și-a prezentat noul echipament de joc! Felul inedit în care “Șepcile roșii” își arată hainele în care vor evolua în Liga 2

Vlad MĂCICĂȘAN 19 Aug. 2020, 15:18 Liga 2

Universitatea Cluj punctează bine la capitolul imagine, chiar dacă nu a început încă sezonul. După ce a prezentat mutarea verii în Liga 2, transferul lui Gabriel Tamaș, printr-un video caracteristic cluburilor importante din vestul Europei, ardelenii își surprind din nou suporterii.

”U” Cluj a semnat un nou parteneriat cu celebrul brand Adidas, care va furniza echipamentul și pentru sezonul viitor. Noile haine ale fotbaliștilor lui Adrian Falub au fost prezentate suporterilor, printr-un nou filmuleț inedit pentru fotbalul românesc.

#UeștiTU

În video-ul de prezentare a noului echipament, clujenii fac referire la istorie și la simbolurile orașului, prin vocea fostei glorii a clubului, Remus Câmpeanu.

”Ne scriem propria istorie. Eu, tu, noi. Ducem simbolul mai departe, din generație, în generație. Acest simbol al unor inimi românești și scrie povestea U împreună. Povestea Clujului, povestea noastră. Pentru că U ești tu, pentru că U suntem noi”, este mesajul lui Remus Câmpeanu, care îmbracă noul tricou, la fel ca unul dintre juniori (Darius Fălcușan – generația 2006).

La final, noul echipament este prezentat de vedeta echipei, Dorin Goga.

Prezentarea noului echipament al lui ”U” Cluj:

Prezentarea lui Gabi Tamaș la ”U” Cluj:

Bine ai venit la FC Universitatea Cluj, Gabriel Tamaş! ? ?#NumaiU #GT30

Publicată de FC Universitatea Cluj pe Duminică, 2 august 2020

Vlad MĂCICĂȘAN 19 Aug. 2020, 15:18 Liga 2
Pe aceeași temă