FOTO și VIDEO | Steaua, echipament nou pentru meciurile din Ghencea! Ținuta va fi îmbrăcată și în prima partidă din grupele de Cupa României, cu ”U” Cluj

Andrei PASCU 27 Sep. 2023, 16:04 Liga 2

Steaua a disputat luni, cu CSM Slatina, prima partidă în noul echipament pe care îl va îmbrăca în confruntările de pe teren propriu. Clubul a anunțat că va schimba ținuta de ”acasă” în chiar ziua confruntării cu oltenii.

Echipamentul este în două coluri, cele tradiționale, roșu și albastru.

Steaua a prezentat noul echipament, pe care îl va îmbrăca pe teren propriu

Steaua are și în acest sezon al Ligii 2 echipament de la Adidas, iar în ziua partidei din etapa a 7-a, cu CSM Slatina (scor 1-1), și-a prezentat ținuta pe care o va îmbrăca în duelurile din Ghencea, prin intermediul site-urilor de socializare.

Tricourile sunt de culoare roșie, iar pe mâneci și pe lateral au detaliu albastru. Șorturile sunt tot de culoare roșie, cu o dungă albastră pe lateral, în timp ce jambierii sunt albaștrii și au detalii de culoare roșie.

Referitor la ținuta portarului pe care o va îmbrăca acasă, aceasta este verde fosforescent.

FOTBAL

Astăzi jucăm în roș-albastru!

Steaua București va juca astăzi, în meciul cu CSM Slatina, în noul echipament roș-albastru. Acesta va fi disponibil în curând și pe MagazinSteaua.ro.

Vă așteptăm la meci să susținem echipa de suflet, Steaua București!”, a notat Steaua pe Facebook, înaintea partidei cu CSM Slatina.

La începutul acestui sezon, în luna august mai exact, Steaua a prezentat al patrulea rând de echipament, de culoare albastră. El a fost îmbrăcat în chiar prima etapă a Ligii 2, cu Chindia Târgoviște (foto articol). Celelalte echipamente ale clubului din Ghencea sunt de culoare galbenă și gri.

Steaua va juca în noul echipament și în etapa 1 a fazei grupelor de Cupa României

Steaua va debuta în grupele de Cupa României. În primul duel va întâlni, pe teren propriu, Universitatea Cluj, acasă, joi, de la ora 16:15. Aflată în Grupa B de Cupa României, Steaua va mai juca apoi cu Rapid, acasă, și CSM Alexandria, în deplasare.

Formația din Ghencea are 8 puncte și a încheiat etapa a 7-a de Liga 2 pe locul 13, între Concordia Chiajna și CSM Reșița, care au același număr de puncte, 8. În etapa următoare, a 8-a, Steaua joacă duminică, de la ora 12:30, în deplasare la Gloria Buzău, ocupanta locului 4, cu 14 puncte.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Steaua

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-grupelor-progresul-pecica-petrolul-incepe-de-la-ora-1400-sase-meciuri-au-loc-astazi-in-a-doua-zi-cu-meciuri-din-prima-etapa-19286426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cine-depaseste-pasa-proasta-ceahlaul-si-unirea-dej-echipe-fara-victorie-in-ultimele-doua-respectiv-trei-meciuri-deschid-etapa-a-8-a-a-ligii-2-azdren-llullaku-si-stefan-krell-au-prefatat-jocul-19286438

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/scm-zalau-esec-in-grupele-de-cupa-romaniei-1-4-cu-sc-otelul-19286448

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-va-termina-sezonul-la-steaua-19286434

Andrei PASCU 27 Sep. 2023, 16:04 Liga 2
Pe aceeași temă