VIDEO | Steaua n-a avut milă de CS Afumați și a învins-o clar într-un amical disputat în Ghencea. Înaintea partidei, ”militarii” și-au prezentat cea mai recentă achiziție: un mijlocaș din Liga 1

VIDEO | Steaua n-a avut milă de CS Afumați și a învins-o clar într-un amical disputat în Ghencea. Înaintea partidei, ”militarii” și-au prezentat cea mai recentă achiziție: un mijlocaș din Liga 1

Steaua a învins categoric CS Afumați, într-un amical disputat pe terenul 5 al Complexului Sportiv Steaua. ”Militarii” au câștigat cu 4-0, iar cel mai bun om de pe teren a fost Bogdan Chipirliu, autorul a două goluri.

Bogdan Chipirliu a stabilit scorul pauzei și a marcat primul gol din partea a doua 

Chiar Chipirliu a marcat primul gol al testului. În minutul 11, a luat o acțiune pe cont propriu, a intrat din flancul drept în careu, a croșetat câțiva fundași, după care a finalizat cu exteriorul piciorului drept la colțul lung.

În ciuda atacurilor care au continuat și a altor câteva șanse importante, Steaua nu a mai marcat până la finalul primei părți. În repriza secundă, tot Bogdan Chipirliu a ieșit în evidență, cu o reușită în minutul 59. De data aceasta cu o lovitură de cap din câțiva metri, după o centrare din stânga a lui Adrian Neacșu.

Florin Răsdan și Rareș Enceanu au marcat și ei 

Ultimele două goluri au fost marcate de Florin Răsdan, în minutul 78, și Rareș Enceanu, minutul 90+3. În primă fază, Enceanu l-a servit ideal pe Răsdan, în careu, după o fază prelungită de atac a Stelei, cu o serie de pase la care jucătorii de la CS Afumați nu au putut să intervină.

Reușita din prelungiri a lui Enceanu a fost și cea mai frumoasă a meciului. Acesta a tras superb de la marginea careului, direct în vinclu.

Steaua a început partida în următorul 11: Sandu – Călinţaru, Bactăr, da Silva, Adrian Ilie, Bărbulescu, Șt. Pacionel, Neacșu, Em. Pacionel, Chipirliu, Huiban.
Rezerve: Iancu – Morariu, Oroian, Băjenaru, Mihăescu, Răsdan, Zaharia, Buhăescu, Gherghiceanu, Rareș Enceanu, Dragoș Nicolae.

Meciul integral dintre Steaua și CS Afumați:

Steaua l-a transferat pe Stephan Drăghici!

Steaua continuă să se întărească, chiar dacă nu va putea promova în Liga 1 la finalul sezonului 2021/2022 de Liga 2, iar sub comanda lui Daniel Oprița a ajuns un fotbalist fost la Universitatea Craiova.

Chiar dacă gruparea antrenată de Daniel Oprița este obligată să joace două sezoane la rând în eșalonul secund, cel puțin, oficialii echipei Armatei fac tot posibilul să îi întărească lotul.

Stephan Drăghici și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova

Astfel, oficialii Stelei au ajuns la un acord pentru transferul lui Stephan Drăghici (23 de ani). După ce ultima dată a jucat pentru Campionii FC Argeș sub formă de împrumut, Stephan Drăghici a decis să își rezilieze contractul cu Universitatea Craiova, echipă la care a ajuns în ianuarie 2017 de la FC Ardealul.

Stephan Drăghici și-a reziliat contractul cu Craiova și va fi jucătorul Stelei.

Născut pe data de 30 ianuarie 1998, Stephan are o înălțime de 1,78 m și este evaluat la 250.000 de euro, conform transfermarkt.

A mai evoluat, pe parcursul carierei sale, la Ardealul Cluj, CSM Râmnicu Vâlcea, Universitatea Craiova, Academica Clinceni, Daco-Getica, Sepsi OSK și Gaz Metan Mediaș. Noul atacant al Stelei are peste 80 de meciuri în Liga 1”, se arată pe pagina de Facebook, AS47.

În sezonul 2020/2021 din Liga 1, Stephan Drăghici a adunat 27 de meciuri în tricoul celor de la Campionii FC Argeș și a dat două goluri. Gruparea din Pitești este cea pentru care fotbalistul în vârstă de 23 de ani a adunat cele mai multe prezențe în Liga 1.

Opt meciuri a jucat Stephan Drăghici în tricoul Universității Craiova.

Foto: AS47 și Răzvan Păsărică/ Sport Pitctures 
Video:Steaua Tv

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-isi-completeaza-stafful-tehnic-militarii-sunt-aproape-de-cooptarea-preparatorului-fizic-marian-lupu-george-ogararu-ne-dorim-sa-aducem-oameni-foarte-buni-19192152

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incep-emotiile-pentru-echipele-din-liga-2-cele-20-de-cluburi-isi-vor-afla-programul-pentru-sezonul-2021-2022-19192142

https://liga2.prosport.ro/seria-1/george-ogararu-nu-mai-este-managerul-sectiei-de-fotbal-la-steaua-ce-se-intampla-cu-viitorul-acestuia-19192125

 

 

Pe aceeași temă