Amicalele, exclusiv în Turcia. SC Oțelul va întâlni oponenți din Rusia, Macedonia de Nord, Uzbekistan și Germania în cantonamentul din Antalya

Marius ANGHEL 28 Jan. 2023, 00:51 Liga 2
Amicalele, exclusiv în Turcia. SC Oțelul va întâlni oponenți din Rusia, Macedonia de Nord, Uzbekistan și Germania în cantonamentul din Antalya

SC Oțelul începe de luni, 30 ianuarie 2023, al doilea cantonament pe care îl face în această iarnă. După ce în perioada 12-25 ianuarie echipa a fost într-un stagiu de pregătire la munte, la Vatra Dornei, între 30 ianuarie și 10 februarie se va afla la mare, în Antalya (Turcia).

Chiar dacă au trecut aproape două săptămâni de la reunire, formația gălățeană nu a disputat niciun amical și nu va juca nici în weekendul dinaintea plecării în Turcia. Abia în Țara semilunei Dorinel Munteanu își va vedea jucătorii cu mingea la picior, în patru partide test. Adversarii au fost comunicați vineri, 27 ianuarie.

Patru amicale în Turcia pentru SC Oțelul

Dacă stagiul de la Vatra Dornei a fost strict pentru pregătirea fizică, cel din Antalya va fi folosit pentru a disputa meciuri amicale. Pe pământ turcesc, clasata pe locul 3 în Liga 2 după 16 etape va întâlni adversari din Rusia, Macedonia de Nord, Uzbekistan și Germania.

Adversarii pe care îi va întâlni în amicale SC Oțelul Galați și datele când au loc jocurile:

miercuri, 1 februarie | FK Yenisey Krasnoyarsk (locul 4 din 18 în liga secundă din Rusia)
sâmbătă, 4 februarie | KF Besa Doberdoll (locul 7 din 16 în liga secundă din Macedonia de Nord)
luni, 6 februarie | FK Olympic Tashkent (locul 6 din 14 în prima ligă din Uzbekistan)
joi, 9 februarie | SVV Ulm (locul 1 din 18 în seria Sudwest a ligii a patra din Germania)

După revenirea în țară, conform programului inițial, Dorinel Munteanu își dorea un amical și în data de 18 februarie, însă, momentan, nu a fost anunțat adversarul.

”Am fost foarte mulțumit de cum s-au comportat jucătorii, cum s-au pregătit, cum au alergat. Am avut o vreme superbă de pregătire. Chiar dacă nu am avut zăpadă, a fost o perioadă benefică pentru ce urmează în viitorul apropiat.
În august nu am avut timp să facem o pregătire centralizată, dar eu sper ca acum, cu această pregătire și cu ce vom face în Turcia, să fim pregătiți pentru Liga 2. Să fim bine din toate punctele de vedere. Sper să fim bine în ultimele trei runde din sezonul regular, iar apoi în play-off”
Dorinel Munteanu, concluzii la finalul stagiului de pregătire de la Vatra Dornei

Campionatul Ligii 2 se va relua în ultimul weekend al lunii februarie, iar SC Oțelul va evolua în deplasare la CSM Slatina.

Foto: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-cantonament-finalizat-la-vatra-dornei-19258708

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valmir-berisha-continua-in-liga-2-dupa-despartirea-de-sc-otelul-echipa-cu-care-a-semnat-atacantul-19258263

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bucurie-la-galati-sc-otelul-si-a-stins-datoriile-de-la-fifa-si-are-liber-la-legitimat-jucatori-componenta-lotului-si-strategia-sportiva-nu-vor-avea-de-suferit-19258202

Marius ANGHEL 28 Jan. 2023, 00:51 Liga 2
Pe aceeași temă