VIDEO | Poli Iași, cu tricolorul la antrenament! Mesajul golgeterului Sekou Camara de ziua românilor

Narcis POHOAȚĂ 01 Dec. 2021, 13:14 Liga 2

Ziua Națională a României nu a fost trecută cu vederea nici în Copou. Fotbaliștii Politehnicii Iași au ieșit la antrenamentul de miercuri dimineață cu tricolorul, ”decarul” Francisc Cristea, internațional Under 20, fiind portdrapelul Iașiului.

Într-un clip postat pe canalul de Youtube al grupării ieșene, elevii lui Costel Enache sunt filmați mergând de la vestiare spre terenul 2 de antrenament în acordurile cântecului ”Treceți batalioane”, un veritabil imn al armatei române.

Înaintea ședinței de pregătire, golgheterul echipei, Sekou Camara, i-a felicitat pe fiecare în parte dintre colegi și membrii staffului și a avut un mesaj scurt pentru țara în care evoluează de anul trecut: ”La Mulți Ani, România!”

Ieșenii pregătesc meciul de la Avrig cu Șelimbăr

Altfel, ieșenii pregătesc în aceste zile ultimul meci al anului, cel cu nou-promovata CS Comunal Șelimbăr, din deplasare, la Avrig, programat sâmbătă, 4 decembrie, cu începere de la ora 11:00.

Poli Iași ocupă locul 12 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 20 de puncte, în timp ce formația din Șelimbăr este pe 9, cu 22 de puncte.

https://www.youtube.com/watch?v=K0fgiFwFMWQ

https://liga2.prosport.ro/seria-1/seful-clubului-poli-iasi-a-facut-anuntul-in-privinta-continuarii-sau-nu-cu-antrenorul-costel-enache-in-privinta-sa-nu-mai-conteaza-rezultatul-ultimului-meci-din-2021-19212272

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-dupa-al-doilea-0-0-consecutiv-inregistrat-de-poli-iasi-daca-sekou-camara-e-intr-o-zi-mai-putin-buna-ne-uitam-la-luna-asta-e-realitatea-19212089

Narcis POHOAȚĂ 01 Dec. 2021, 13:14 Liga 2
Pe aceeași temă