Dinamo, preluată de omul de afaceri Mohammad Murad? ”Sunt deschis, dar să vedem întreaga situație.” Când va da un răspuns

Robert JUGRAVU 04 Aug. 2022, 00:45 Liga 2
Dinamo, preluată de omul de afaceri Mohammad Murad? ”Sunt deschis, dar să vedem întreaga situație.” Când va da un răspuns

Mohammad Murad (58 de ani) ar putea să o preia pe Dinamo sau pachetul majoritar de acțiuni, omul de afaceri de origine libaneză confirmând că este în discuții cu reprezentanți ai clubului, marți, acesta întâlnindu-se, potrivit GSP, cu administratorul special Vlad Iacob și liderul Peluzei Cătălin Hîldan, Elias Bucurică.

În ciuda retrogradării în Liga 2 și a contextului în care se află clubul, în insolvență, Dinamo demonstrează că este în continuare un punct de interes pentru oamenii de afaceri.

Mohammad Murat este unul dintre cei interesați să se implice la Dinamo, recent a avut o întâlnire cu reprezentați ai clubului și a rămas că va oferit un răspuns final până vineri, 5 august, privind implicarea sa sau nu.

Mohammad Murad, interesat să se implice la Dinamo

Nu este prima dată când afaceristul este în discuții să se implice la Dinamo. A mai făcut-o și în urmă cu doi ani.

”A fost o întâlnire preliminară, informală, ne-am documentat puțin. Am discutat, până vineri se tranșează lucrurile! Într-un fel sau altul. Atunci voi putea să vă spun mai multe. Sau poate nu.

Din partea mea, eu sunt deschis! Nu știu exact cum stă situația cu obligațiile trecutului, aștept răspunsuri, dacă sunt în stare aceste persoane să mă lămurească asupra fiecărui detaliu. Nu vreau să facem ceva de moment. Eu vorbesc de multe ori la plural, pentru că totul se face în echipă… Dinamo, ca orice club de fotbal, ca orice business, trebuie să aibă stabilitate pe termen lung.

Totul depinde de ceea ce se va întâmpla până vineri. Am dorit să văd care e situația, probabil, și dânșii, de la Dinamo, au dorit să vadă care e disponibilitatea mea. Repet, sunt deschis, dar să vedem întreaga situație.

Oricum, să știți că sunt discuții și cu alte persoane interesante de a investi la Dinamo. Și sunt discuții deschise. Se pot găsi soluții multiple, asta este bine. Cu mine, fără mine, sunt opțiuni credibile. Mai așteptați un pic până vineri!

Am avut discuții în 2020 și cu Ionuț Negoiță. Până la urmă, nu vreau să spun cuvinte mari. Avem o obligație morală pentru sportul românesc, ca și pentru alte domenii din această țară. Pe românește, să dai, nu să iei, pe termen mediu și lung”, a declarat Mohammad Murad pentru GSP.

Încă un ”leu” implicat în fotbalul românesc?

Mohammad Murad este cunoscut publicului larg după participarea sa ca investitor în cadrul emisiunii ”Imperiul Leilor” de pe ProTV. Omul de afaceri din mai multe domenii ar avea o avere estimată la 130-150 de milioane de euro, care îl clasează pe în jurul locului 30 în Top 300 cei mai bogați români.

Interesant este că un alt membru al juriului ”Imperiul Leilor” s-a implicat de curând în fotbal. Este vorba despre Dan Șucu, care a preluat jumătate din acțiunile clubului Rapid.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dinamo-si-a-prezentat-noul-sponsor-principal-sigla-cu-caini-in-continuare-pe-echipament-19239255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-dintr-un-foc-dinamo-si-a-prezentat-cinci-noi-jucatori-si-ajunge-la-10-achizitii-cu-doua-zile-inainte-de-debutul-in-liga-2-19239214

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ddb-tine-in-viata-dinamo-suma-pe-care-suporterii-au-virat-o-catre-club-cati-jucatori-a-promis-noul-administrator-special-ca-va-mai-aduce-si-stadionul-unde-ar-putea-fi-jucate-meciurile-de-acasa-19239188

Robert JUGRAVU 04 Aug. 2022, 00:45 Liga 2
Pe aceeași temă