Victorie de vacanță

Florin ALBOIU 05 Dec. 2008, 15:28 Liga 2

Sportul Studențesc a disputat vineri dimineață, în Ghencea, o partidă amicală în compania formație Steaua II. Alb-negrii au controlat ostilitățile, după o oră de joc conducând cu 3-0. Golurile au fost marcate de Curelea, Ferfelea și Sava. Pe final, profitând de relaxarea „Găștii Nebune”, gazdele au redus din diferență. Primul a punctat „exilatul” Vasilică Cristocea cu un șut superb din afara careului, mingea lovind bara porții înainte de a intra în plasă. Cel de-al doilea gol al roș-albaștrilor a fost copia fidelă a reușitei lui Kapetanos din meciul cu Unirea Urziceni.

Cu această ocazie, antrenorul Adrian Falub a testat doi tineri fotbaliști, monitorizați de mai mult timp, ambii evoluând în banda stângă.

Andrei Sava, internațional de juniori al clubului Progresul București, a jucat în prima repriză pe postul de fundaș stânga, iar după pauză, odată cu intrarea în teren a lui Dedu, a urcat în linia mediană, reușind să înscrie cel de-al treilea gol, cu un șut plasat la colțul lung.

Bogdan Geantă activează la clubul Ardealul. El a fost folosit de tehnicianul alb-negrilor mijlocaș stânga în prima parte a meciului, iar în al doilea mitan a fost trimis în atac.

Sportul Studențesc: Popescu – Irimia (Beța), Patrichi, Ghinga, Sava – Ferfelea, Nicola (Dedu), Postolache (Truță), Geantă – Curelea (Stângă), C. Gheorghe (Cazan)

Florin ALBOIU 05 Dec. 2008, 15:28 Liga 2
Pe aceeași temă