Victorie chinuită pentru Bacău

Liga2.ro 28 Feb. 2009, 14:42 Liga 2
Victorie chinuită pentru Bacău

Băcăuanii au suferit mult chiar și în superioritate numerică, dar s-au ales până la urmă cu trei puncte. Duelul candidatelor la retrogradare a oferit celor 300 de oameni care au făcut act de prezență în tribunele Municipalului băcăuan un spectacol destul de tern.

După cum era de așteptat, gazdele, care s-au întărit destul de serios în această iarnă, au intrat tare în meci și i-au țintuit pe suceveni în propria jumătate, însă mai degrabă fără folos, pentru că ocaziile au întârziat să apară. De altfel, tribunele au înghețat la șutul lui Adrian Dumitru, scos in extremis de Manea în corner, în chiar minutul 15. Din păcate pentru elevii lui Ovidiu Murariu, atacantul Cetății n-a stat prea mult pe teren, făcând în minutul 25 un fault grosolan la Mihălăchioaie și fiind eliminat de centralul întâlnirii.

Din acel moment, Suceava a contat prea puțin în atac, însă a trebuit să vină și pauza și primele două schimbări în tabăra băcăuană pentru ca elevii lui Poenaru să devină cu adevărat periculoși și să deschidă scorul.

Astfel, în minutul 64, Remus Cojocaru a prins o un șut pe care „îl ținea de mult”, după cum chiar el a povestit la finalul meciului, și a adus o victorie grea, muncită, dar extrem de importantă pentru FCM Bacău.

Articol scris de Adi Enășoaie

Liga2.ro 28 Feb. 2009, 14:42 Liga 2
Pe aceeași temă