Victor Angelescu s-a declarat surprins după demisia lui Nicolae Grigore: ”A avut toată susținerea noastră.” Finanțatorul Rapidului spune că echipa a ajuns cu ”cuțitul la os”

Daniel VLAD, Marius ANGHEL 15 Mar. 2021, 13:23 Liga 2
Victor Angelescu s-a declarat surprins după demisia lui Nicolae Grigore: ”A avut toată susținerea noastră.” Finanțatorul Rapidului spune că echipa a ajuns cu ”cuțitul la os”

Rapid trebuie să-și caute din nou antrenor în acest sezon, după ce a început pe bancă cu Adrian Iencsi, a continuat cu interimarul Mihai Iosif, apoi l-a numit pe Nicolae Grigore, iar acesta din urmă a demisionat ieri, 14 martie, după înfrângerea suferită de echipă în deplasarea de la Unirea Slobozia (scor 1-2).

Cu două etape înainte de finalul sezonului regular, aflată abia pe locul 11 în Liga 2, însă cu șanse reale la a prinde play-off-ul de promovare, Rapid s-a despărțit de Nicolae Grigore. Acesta n-a mai rezistat presiunii, după ce a obținut doar două puncte în cele patru meciuri în care a antrenat echipa în 2021, și și-a dat demisia.

Victor Angelescu, după demisia lui Nicolae Grigore: ”Trebuie să mă gândesc foarte bine pe cine vom alege. Am ajuns cu cuțitul la os”

Finanțatorul Victor Angelescu s-a declarat surprins de gestul lui Nicolae Grigore, despre care runda trecută, după eșecul cu 1-3 cu FK Csikszereda, spunea că-i oferă încredere cel puțin până la finalul sezonului regular, din care, la momentul respectiv, mai erau trei etape.

Angelescu nu se grăbește să numească un nou antrenor și recunoaște că Rapid are cuțitul la os.

”Grig nu mai este antrenorul Rapidului. Și-a dat demisia și în fața jucătorilor, după meci. Respectăm hotărârea luată de el, dar pe mine m-a surprins total acest lucru. El a avut toată susținerea noastră. Acum sunt la cald și chiar nu vă pot da niciun nume (n.r. – declarația a fost oferită la câteva ore după eșecul cu Unirea Slobozia). Trebuie să mă gândesc foarte bine pe cine vom alege, pentru că am ajuns într-o situație grea și suntem cu cuțitul la os”, a spus Victor Angelescu pentru ProSport.

  • Aventura ca antrenor al lui Nicolae Grigore pe banca Rapidului se încheie după cinci meciuri, în care a înregistrat o victorie (2-0 la Timișoara cu ASU Poli), două egaluri (2-2 cu Ripensia și 0-0 cu SCM Gloria Buzău) și două înfrângeri (1-3 cu FK Csikszereda și 1-2 cu Unirea Slobozia).

Rapid mai are șanse la play-off: ”Avem încă două meciuri pe care trebuie să le câștigăm”

Rapid e pe locul 11, cu 27 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus și CS Mioveni, care au golaveraj mai bun și stau mai sus în clasament, însă mai are, totuși, șanse la play-off. Distanța față de locul 6, ultimul care asigură accederea în grupa de promovare la finalul sezonului regular și pe care se află acum ”U” Cluj, cu 29 de puncte și cu un meci mai mult disputat, este de doar două puncte.

Speranțe pentru giuleșteni încă sunt, însă echipa trebuie să câștige ultimele două jocuri din sezonul regular și să aibă și norocul rezultatelor celorlalte contracandidate. În etapa următoare, Rapid joacă acasă cu Dunărea Călărași (21 martie, ora 19:00), iar apoi o întâlnește în deplasare pe Metaloglobus.

”Avem încă două meciuri pe care trebuie să le câștigăm. Ele sunt foarte grele, dar noi nu suntem, din păcate, doar la mâna noastră. Sunt foarte supărat, în aceste momente, și sper că mă înțelegeți. Nu vă pot spune nimic de Pancu (nume despre care se zvonește că ar fi favorit să revină pe banca tehnică). Nu încercați să mă întrebați nume, că nu știu ce să vă spun”, a mai declarat Angelescu pentru ProSport.

”Sigur rămâne Grig până la terminarea acestui campionat, sau tur, sau cum vreți să-l numiți”
Victor Angelescu, la ProSport LIVE, după eșecul Rapidului cu FK Csikszereda, meci la finalul căruia venea să ofere declarații secundul Mihai Iosif, fiindcă Nicolae Grigore se simțea surmenat

 

”Am discutat și cu Grig, nu se pune problema demiterii sale, dar așa nu mai merge. Și dacă îl aduc pe Mourinho în aceste trei etape tot nu va putea să facă minuni. Problema cea mare nu este la Grig, ci este la jucătorii noștri, a mai spus Angelescu după eșecul cu Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-decis-sa-si-dea-demisia-de-la-rapid-dupa-esecul-cu-unirea-slobozia-daniel-pancu-gata-de-revenirea-la-giulesteni-exclusiv-19174688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-rapid-se-joaca-de-la-ora-1345-giulestenii-au-nevoie-de-victorie-pentru-a-mai-spera-la-play-off-19174530

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-hlistei-a-rezumat-prestatia-rapidului-la-slobozia-penibili-nu-mai-avem-ce-scuze-sa-gasim-golgheterul-echipei-nu-vede-nicio-iesire-din-actuala-criza-insa-mai-spera-la-play-19174678

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-nicolae-grigore-dupa-infrangerea-rapidului-la-slobozia-am-fost-taxati-pe-niste-greseli-individuale-antrenorul-a-recunoscut-ca-isi-da-demisia-decizia-este-luat-19174699

https://liga2.prosport.ro/seria-1/deznadejde-frustrare-si-multa-suparare-la-rapid-dupa-infrangerea-cu-unirea-slobozia-petre-goge-sansele-sunt-foarte-mici-la-play-off-poate-atmosfera-nu-e-ok-mesajul-pentru-fani-19174700

Daniel VLAD, Marius ANGHEL 15 Mar. 2021, 13:23 Liga 2
Pe aceeași temă