Nicolae Grigore și-a dat demisia de la Rapid, după eșecul cu Unirea Slobozia. Daniel Pancu, gata de revenirea la giuleșteni | EXCLUSIV

Carmen MANDIȘ, Marius ANGHEL 14 Mar. 2021, 18:08 Liga 2
Nicolae Grigore și-a dat demisia de la Rapid, după eșecul cu Unirea Slobozia. Daniel Pancu, gata de revenirea la giuleșteni | EXCLUSIV

Rapid a pierdut al doilea meci consecutiv în campionatului Ligii 2 în 2021, în cele patru jocuri desfășurate în noul an, iar cu doar două puncte obținute a ajuns tocmai pe locul 11. Giuleștenii au cedat cu 1-2 astăzi, 14 martie, în antepenultima rundă a sezonului regular, în deplasare la Unirea Slobozia, iar șansele de a prinde un loc în play-off-ul de promovare s-au redus simțitor. Trupa giuleșteană este în criză, iar antrenorul Nicolae Grigore vrea să își dea demisia.

UPDATE: Nicolae Grigore a demisionat după eșecul cu Unirea Slobozia, iar clubul Rapid a confirmat informația printr-o postare pe pagina sa de Facebook:

”Nicolae Grigore a demisionat din funcția de antrenor principal al Rapidului, la finalul partidei cu Unirea Slobozia.
Mulțumim, Grig, și mult succes în continuare!”

Aventura ca antrenor al lui Grigore pe banca Rapidului se încheie după cinci meciuri, în care a înregistrat o victorie, două egaluri și două înfrângeri.

Nicolae Grigore a demisionat din funcția de antrenor principal al Rapidului, la finalul partidei cu Unirea Slobozia.

Mulțumim, Grig, și mult succes în continuare!

Publicată de FC Rapid 1923 pe Duminică, 14 martie 2021

Nicolae Grigore, decis să demisioneze de la Rapid după înfrângerea cu Unirea Slobozia

După înfrângerea de la Slobozia, sursele ProSport susțin că Nicolae Grigore este decis să își dea demisia din funcția de antrenor principal. Va avea o ședință cu conducătorii clubului, în care va anunța decizia sa.

Acesta a preluat Rapidul în ultimul meci din 2020, când a obținut o victorie la Timișoara, 2-0 cu frații de la ASU Poli. În 2021, după ce Grigorie a pregătit echipa peste iarnă, giuleștenii au înregistrat două egaluri, 2-2 la Buftea cu Ripensia și 0-0 în deplasare la SCM Gloria Buzău, și două înfrângeri, 1-3 la Buftea cu FK Csikszereda și 1-2 la Unirea Slobozia.

”Sigur rămâne Grig până la terminarea acestui campionat, sau tur, sau cum vreți să-l numiți”, spunea, la ProSport LIVE, finanțatorul Victor Angelescu, după eșecul Rapidului cu FK Csikszereda, meci la finalul căruia venea să ofere declarații secundul Mihai Iosif, fiindcă Nicolae Grigore se simțea surmenat.

”Am discutat și cu Grig, nu se pune problema demiterii sale, dar așa nu mai merge. Și dacă îl aduc pe Mourinho în aceste trei etape tot nu va putea să facă minuni. Problema cea mare nu este la Grig, ci este la jucătorii noștri. Sunt foarte dezamăgit de ei. Trebuie să se trezească, fiindcă nimeni nu mai are răbdare cu noi. Nu le găsesc nicio scuză. I-am văzut pe teren jucând cu frică, iar pe mine mă deranjează și lipsa de implicare și dăruire pe teren la unii dintre acești băieți. Nu voi da nume, dar aici este Rapid. Avem încă trei meciuri pe care trebuie să le câștigăm neapărat”, a mai spus Angelescu după eșecul cu Csikszereda.

Rapid mai are șanse la play-off-ul de promovare

Ajunsă pe locul 11, cu 27 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus și CS Mioveni, care au golaveraj mai bun și stau mai sus în clasament, Rapid mai are, totuși, șanse la play-off, distanța față de locul 6, ultimul care asigură accederea în grupa de promovare la finalul sezonului regular și pe care se află acum ”U” Cluj, cu 29 de puncte și cu un meci mai mult disputat, fiind de doar două puncte.

Speranțe pentru giuleșteni încă sunt, însă echipa trebuie să câștige ultimele două jocuri din sezonul regular și să aibă și norocul rezultatelor celorlalte contracandidate. În etapa următoare, Rapid joacă acasă cu Dunărea Călărași (21 martie, ora 19:00), iar apoi o întâlnește în deplasare pe Metaloglobus.

Daniel Pancu, favorit să revină la Rapid

Informațiile ProSport sunt că favorit să-i ia locul lui Nicolae Grigore la Rapid este Daniel Pancu, antrenorul care a promovat echipa în Liga 2 și a condus-o o bună parte a sezonului trecut, după care a fost înlocuit cu Dan Alexa. Nici Alexa n-a putut promova Rapidul în Liga 1, chiar dacă s-a jucat în play-off.

Pancu este liber de contract, după ce a fost demis de câteva etape de la Poli Iași, echipă din Liga 1 unde nu a avut rezultate.

Foto: Alex Paraschiv / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-rapid-se-joaca-de-la-ora-1345-giulestenii-au-nevoie-de-victorie-pentru-a-mai-spera-la-play-off-19174530

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-hlistei-a-rezumat-prestatia-rapidului-la-slobozia-penibili-nu-mai-avem-ce-scuze-sa-gasim-golgheterul-echipei-nu-vede-nicio-iesire-din-actuala-criza-insa-mai-spera-la-play-19174678

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-nu-se-entuziasmeaza-dupa-victoria-cu-rapid-adrian-mihalcea-sarbatorim-cu-apa-alte-ganduri-il-macina-pe-antrenor-19174689

Carmen MANDIȘ, Marius ANGHEL 14 Mar. 2021, 18:08 Liga 2
Pe aceeași temă