Vestul sălbatic la Sportul: „Stau cu pistolul în buzunar, dorm cu el sub pernă! Dacă aud că ciripiți, vă scot în șuturi pe toți”

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 19:40 Liga 2
Vestul sălbatic la Sportul:**

Fotbalul românesc traversează o perioadă dificilă, jucătorii au restanțe financiare foarte mari, iar datoriile unor cluburi cresc de la o zi la alta.
 

Un scandal imens s-a iscat la Sportul Studențesc, acolo unde jucătorii îl acuză pe patronul Vasile Șiman că nu le-a plătit contractele și că nu îi lasă să plece liberi de contract. Patronul clubului a trecut și la amenințări:

„Dacă veți continua să vă plângeți, atunci voi sacrifica totul, o să vă chinui ca pe hoții de cai până vi se termină contractele, dacă vă mai bateți joc de noi!

Dacă mai veniți la antrenamente și vă mai aud vorbind pe tema asta, dacă aud că ciripiți sau că mai comentați o să vă scot în șuturi de aici pe toți. O să ajugem la alte discuții, bani n-am, dar am pumni. Dacă nu sunt bun la finanțe, măcar să fiu și eu bun la ceva, nu?”, a spus Șiman într-o înregistrare preluată de Digi Sport.

„Eu stau cu pistolul în buzunar. Dorm cu el sub pernă!”

„Asta cu datele pe chitanțe nu sunt probleme. Restanțele în contabilitate se sting cum vreți voi, nu cum vrem noi. Voi vreți ca eu să fiu la mâna voastră? Păi, cum vine asta? Eu, tot timpul o să-mi iau măsuri să mă acopăr pe mine și să vă îngrop pe voi.

Eu stau cu pistolul în buzunar. Dorm cu el sub pernă. Păi nu mă ating de el decât atunci când nu-l scot. Voi n-o să mă prindeți pe mine descoperit niciodată!”, a mai spus Șiman.

Contactat de cei de la Sport.ro, Vasile Șiman a negat aceste declarații.

Foto: Mihai TROFIN

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 19:40 Liga 2
Pe aceeași temă