Vești bune și rele pentru Foresta! Banii promiși de primărie nu mai pot fi accesați toți, iar un investitor e interesat de club: „Doamne-ajută, îl așteptăm!”

Marius ANGHEL 15 Jun. 2017, 15:31 Liga 2

Foresta Suceava va continua cel mai probabil în campionatul Ligii 2 după ce a reușit să îl vândă pe portarul Toma Niga la FCSB, în schimbul său primind 30.000 de euro. Cu acești bani își va plăti datoria de peste 300 de mii de lei de la Finanțate, iar apoi va putea să acceseze banii pe care îi are puși de-o parte la primărie.

Surpriză însă, chiar dacă luna trecută anunța că din cei 1.500.000 de lei nu va împărți niciun ban altor cluburi din oraș, fiindcă „sunt pentru echipa de fotbal” și „nu putem să-i dăm oricum și oricui”, edilul Sucevei a spus acum că suma promisă nu va mai ajunge în totalitate la Foresta. Ion Lungu transmite însă că de echipa din Liga 2 ar fi interesat un on de afaceri.

„Sunt ceva semnale că ar veni un investitor la fotbal, dar nu dezvălui astăzi mai multe amănunte. Doamne-ajută, îl așteptăm! Acest buget, de 15 miliarde pentru fotbal, este pentru un an de zile. Noi nu mai putem da acum 15 miliarde până la sfârșitul anului, pentru că ei nici nu i-ar putea justifica. Banii din urmă nu se pot justifica. Vor primi sume proporționale cu lunile rămase până la sfârșitul anului. Dacă vine un investitor serios, anul viitor primăria va pune la bătaie din nou 15 miliarde și, să spunem că și investitorul respectiv ar pune tot 15 miliarde, am putea să o punem de o promovare. Nu vreau să punem căruța în fața cailor, trebuie să așteptăm, tot ce va pot spune este că cineva s-a interesat dacă primăria rămâne alături de fotbal în cazul în care va prelua Foresta”, a anunțat Ion Lungu, citat de Gazeta SV.

Cum acum suntem la mijlocul anului, în luna iunie, Foresta ar trebui să primească doar jumătate din suma promisă inițial de la primărie, adică 750 de mii de lei.

Marius ANGHEL 15 Jun. 2017, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă