Vești bune pentru FC Brașov: clubul are sponsor principal. Câți bani vor încasa stegarii

Marius ANGHEL 15 Feb. 2017, 12:43 Liga 2
Vești bune pentru FC Brașov: clubul are sponsor principal.** Câți bani vor încasa stegarii

FC Brașov va avea din nou un sponsor principal. Administratorul special al clubului brașovean, Vasile Dochița, a avut ieri o întâlnire cu omul de afaceri Simon Maurer, patronul unei firme de construcții imobiliare, iar cele două părți au ajuns la un acord pentru un contract care va ajuta clubul aflat în mare criză financiară.

Maurer a mai fost în două rânduri sponsor principal la FC Brașov, atât în Liga 1, când antrenor era Răzvan Lucescu, cât și în campionatul trecut al Ligii a 2-a.

Numele companiei lui Maurer, care este numărul 1 în imobiliare în Transilvania, va fi afișat atât pe fața, cât și pe spate tricourilor, dar vor fi amplasate și bannere publicitare în incinta și pe fațada stadionului, astfel că valoarea contractului poate ajunge la circa 10.000 de euro lunar!

Surdu, gol la debut

Altfel, în meciul cu SC Popești Leordeni au jucat pentru FC Brașov și atacantul Romeo Surdu și fundașul Alexandru Ichim. Surdu s-a mișcat bine în prima repriză, a reușit să marcheze după o centrare ideală a lui Vagner și a impresionat prin pofta de joc arătată.

Ajuns luni seara la Brașov, fundașul central Alexandru Ichim a fost folosit în partea secundă. Ichim pare nepregătit din punct de vedere fizic, a avut unele probleme. În schimb, Ichim s-a făcut remarcat la mingile aruncate în careul brașovenilor, fundașul fiind avantajat de statură, astfel că nu a avut probleme cu adversarii în duelurile aeriene.

„Surdu și Ichim sunt bine veniți la echipa noastră, sper să vină și cei doi jucători de la Steaua (n.r. – Enceanu și Chitoșcă), probabil și Mamele și atunci putem spune că avem un lot cât de cât competitiv cu care ne putem «bate» pentru promovare”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar.

Amical cu Performanța Ighiu la Vulcan

Joi, „stegarii” aveau programat un meci amical cu AFC Hărman la Tărlungeni, însă acest joc a fost anulat pentru simplul fapt că sinteticul de la Tărlungeni a fost închiriat de cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe și cei de la SC Popești Leordeni pentru antrenamente.

Cei de la FC Brașov au găsit rapid varianta unui amical cu Performanța Ighiu, singurul inconvenient fiind că jocul se va disputa la Vulcan pe un teren acoperit de zăpadă. Amicalul dintre FC Brașov și Performanța Ighiu se va disputa joi, de la ora 12:00.

„Îmi pare rău că nu mai putem juca joi cu FC Brașov, dar înțelegem situația. Noi suntem ca o pepinieră pentru FC Brașov și chiar le mulțumesc pentru că ne-au ajutat cu jucători. Sunt convins că vom avea, în continuare, o relație bună”, a spus Florin Stîngă, antrenorul-jucător al celor de la AFC Hărman.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 15 Feb. 2017, 12:43 Liga 2
Pe aceeași temă