Vești bune pentru Ceahlăul. Un sponsor puternic din Piatra Neamț revine la echipa lui Massone

Marius ANGHEL 22 Jan. 2016, 11:18 Liga 2
Vești bune pentru Ceahlăul.** Un sponsor puternic din Piatra Neamț revine la echipa lui Massone

La conferința de presă organizată de Ceahlăul în data de 19 ianuarie, la stadion, conducătorii clubului din Liga 2 au admis faptul că gruparea de sub Pietricica se află în negocieri avansate pentru a readuce alături de echipă un sponsor puternic, tradițional, care să confere credibilitate eforturilor de imagine, de a recâștiga mediul de afaceri și suporterii din Piatra Neamț.

Depunerea planului de reorganizare, aducerea unui staff tehnic cu experiență, înregimentarea unor jucători de valoare, dar și afirmarea în continuare a tinerilor crescuți în curtea proprie, menținerea pe banca tehnică a antrenorului profesor Lidi Chertic, artizanul ascensiunii lor în campionatul Elita Under 19, se pare că au sensibilizat unul dintre vechii sponsori, fideli grupării de pe strada Eroilor din anii în care Ceahlăul juca în Liga 1.

„Suntem fericiți să anunțăm faptul că RIFIL a decis să sponsorizeze FC Ceahlăul cu o importantă sumă. Aceasta demonstrează, încă o dată, atașamentul acestei importante societăți a orașului Piatra Neamț la FC Ceahlăul. Sperăm că acest exemplu dat de RIFIL să conducă și alte societăți spre a ne ajuta în planul nostru de salvare și relansare. Mulțumim RIFIL!!!”, a spus finanțatorul Angelo Massone.

Articol scris de Dan EȘANU

Marius ANGHEL 22 Jan. 2016, 11:18 Liga 2
Pe aceeași temă