Veste tristă la Sfântu Gheorghe. Sepsi și-a pierdut pentru restul sezonului pe unul dintre titulari: „A suferit o dublă fractură de claviculă”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2017, 19:28 Liga 2

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe joacă tocmai luni în cadrul etapei a 27-a a Ligii 2, la Călărași, de la ora 17:00, cu Dunărea, însă antrenorul Valentin Suciu nu se va putea baza pe unul dintre titularii din acest sezon. Mai rău, clubul covăsnean l-a pierdut pentru restul acestui sezon pe atacantul Ionuț Plămadă (27 ani). Jucătorul originar din Rădăuți s-a accidentat grav la antrenamentul de miercuri și va fi nevoit să stea pe tușă mai multe luni.

„La antrenamentul de miercuri, atacantul echipei noastre, Ionuț Plămadă, a suferit o dublă fractură de claviculă. Această accidentare, din păcate, îl va ține departe de teren pe o perioadă mai lungă. Suntem alături de tine, Ionuț! Îți dorim însănătoșire grabnică!”, a anunțat clubul Sepsi pe pagina s-a de facebook.

Jucătorul care a mai evoluat în Liga 2 pentru Rapid CFR Suceava sau Farul Constanța a bifat în acest sezon 21 de meciuri pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, club pentru care a înscris și două goluri.

Marius ANGHEL 31 Mar. 2017, 19:28 Liga 2
Pe aceeași temă