Veste bună pentru Foresta. Mihălăchioae s-a operat și revine mai repede decât se anticipa. „M-am prezentat cu inima cât un purice în fața medicilor”

Marius ANGHEL 21 Dec. 2016, 12:39 Liga 2
Veste bună pentru Foresta. Mihălăchioae s-a operat și revine mai repede decât se anticipa.**

Accidentat grav în meciul cu Juventus București, disputat pe stadionul Areni, pe data de 20 noiembrie, fază la care centralul Lucian Rusandu n-a acordat nici măcar fault, fundașul dreapta al Forestei, Ionuț Mihălăchioae, trage tare în aceste zile pentru a reveni cât mai repede pe gazon. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a fost operat cu succes, la Budapesta, pe data de 7 decembrie, iar acum se află în plină perioadă de recuperare.

„Am ajuns la clinica din Budapesta prin intermediul lui Cristian Bud, atacantul celor de la CFR Cluj, care în urmă cu câțiva ani a suferit o accidentare teribilă, tot în timpul unui meci de fotbal. Acesta a aflat din presă de necazul meu, m-a contactat telefonic, m-a încurajat și mi-a recomandat cu încredere clinica din capitala Ungariei. Ce să spun, m-am prezentat cu inima cât un purice în fața medicilor, în condițiile în care în urma RMN-ului pe care l-am efectuat la Suceava mi s-a transmis clar că la genunchiul drept există rupturi ale meniscului, dar și ale ligamentul colateral medial. Spre norocul meu, s-a dovedit că ligamentul nu a fost atât de afectat încât să necesite operație, așa că am scăpat doar cu intervenția chirurgicală care a vizat meniscul intern și cel extern. Mi s-a luat o piatră de pe inimă când am aflat această veste, pentru că perioada de recuperare de care am nevoie în acest caz este mult mai scurtă, de doar două luni”, a declarat Ionuț Mihălăchioaie pentru Monitorul de Suceava.

Apărătorul Forestei a început deja recuperarea acasă, la Bacău, sub supravegherea kinetoterapeutului Costi Sdrobiș, și speră să revină cât mai curând pe terenul de fotbal. „De abia ieri mi-am dat drumul la mers, a fost prima zi în care m-am deplasat fără atelă. Trag tare, efectuez câte două ședințe de fizioterapie zilnic, pentru că îmi doresc să mă recuperez complet. Gândul meu este să trec cu bine peste această perioadă și să ajung să mă antrenez din nou alături de colegii mei. Totul depinde de organismul meu, de voința de care voi da dovadă, iar dacă lucrurile vor decurge așa cum trebuie, eu sper ca pe data de 1 februarie să fiu prezent la antrenamentele Forestei”, a precizat Ionuț Mihălăchioaie, care a dorit la final să ureze sărbători fericite tuturor iubitorilor de fotbal din Suceava.

Achiziționat de Foresta Suceava în timpul campionatului, după numirea lui Cristian Popovici ca antrenor, fundașul Ionuț Mihălăchioae a apucat să evolueze doar în șase meciuri la noua sa echipă înainte să se accidenteze.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 21 Dec. 2016, 12:39 Liga 2
Pe aceeași temă