Velescu a revenit pe gazon după șapte luni de pauză: „Reintegrarea în echipă se va face treptat, fără grabă”

Marius ANGHEL 17 Sep. 2015, 18:08 Liga 2

Fundașul central Claudiu Velescu a fost unul dintre jucătorii de bază ai grupării Rapid Suceava în ultimele sezoane. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a fost lovit însă de ghinion în luna februarie a acestui an, când a suferit o accidentare teribilă, chiar la ultima fază a meciului amical dintre Rapid Suceava și Bucovina Pojorâta, disputat la Ițcani, pe un teren înghețat.

Chiar dacă diagnosticul pus de medici a fost unul grav, fractură de claviculă și ruptură în profunzime a bicepsului femural, Claudiu a sperat că va reveni pe teren cât mai curând, însă acest lucru s-a produs abia marți, cu prilejul jocului test cu Șomuz Fălticeni, încheiat cu scorul de 8-2 în favoarea echipei pregătite de Bogdan Tudoreanu.

„Velescu vine după o accidentare grea și după o perioadă de recuperare lungă. A jucat 30 de minute în partida de la Fălticeni și a recunoscut că a evoluat cu anumite rețineri. Este normal să se întâmple așa, doar vine după șapte luni de pauză. După ce a stat atât de mult departe de gazon nu are rost să forțăm acum, așa reintegrarea lui Claudiu în echipă se va face treptat, fără grabă”, a declarat antrenorul principal Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 17 Sep. 2015, 18:08 Liga 2
Pe aceeași temă