Variantă sumbră pentru giuleșteni: „Fără susținere, Rapid moare”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 16:49 Liga 2
Variantă sumbră pentru giuleșteni:**

Liviu Tomoiagă, om de afaceri și deputat, prieten cu Viorel Moldovan, caută soluții pentru salvarea Rapidului de la faliment

Rapid a fost invitată miercuri în comuna Mănăstirea, în județul Călărași, acolo unde giuleștenii au jucat un meci amical împotriva echipei locale, iar apoi au participat la tăierea porcului.

Acțiunea a fost organizată de senatorul Liviu Tomoiagă, demnitarul fiind bun prieten al lui prieten cu Viorel Moldovan. Acesta este și un vechi un suporter al „feroviarilor” și nu s-a obișnuit cu ideea că echipa a ajuns să joace în Liga a-II-a. „Nu-mi vine să cred că Rapid e în >. Situația poate fi însă mult mai gravă, în cazul în care Rapidul nu va avea susținere financiară, este posibil ca acest club să moară”, a declarat Tomoiagă.

Plan pentru redresarea clubului  

Liviu Tomoiagă se gândește la un plan prin care să scoată clubul din impasul financiar din acest moment. Deputatul speră să convingă mai mulți oameni de afaceri să se implice la Rapid și să aducă lunar o sumă de bani care să asigure o liniște financiară la echipă. „Este o perioadă grea, dar cred că se vor găsi oameni să ajute Rapidul. Eu cred că dacă va fi puțin de la mai mulți, echipa va ieși din acest moment critic. Este greu să găsești un om de afaceri puternic să investească în acestă perioadă în fotbal”, a adăugat Tomoiagă.

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 16:49 Liga 2
Pe aceeași temă