Varianta Eugen Neagoe antrenor la Petrolul, la un pas să pice! Antrenorul contactat de ploieșteni după ce ”principalul” Argeșului a întâmpinat probleme | EXCLUSIV

Iulian ANGHEL, Robert JUGRAVU 14 Mar. 2024, 15:01 Liga 2
Varianta Eugen Neagoe antrenor la Petrolul, la un pas să pice! Antrenorul contactat de ploieșteni după ce ”principalul” Argeșului a întâmpinat probleme | EXCLUSIV

Varianta Eugen Neagoe la Petrolul Ploiești este la un pas să pice, astfel că prahovenii au deja un plan B pentru ocuparea postului de antrenor principal.

Prahovenii au hotărât să îl demită pe Florin Pârvu, ajuns imediat la FC Voluntari, după o serie de rezultate nesatisfăcătoare, iar prima opțiune a conducătorilor este ”principalul” de la Campionii FC Argeș, Eugen Neagoe, fapt relatat în exclusivitate de ProSport. Acesta nu se poate despărți, însă, prea ușor de piteșteni, care solicită bani în schimbul rezilierii contractului, astfel că sunt toate șansele ca ”Geană” să fie nevoit să continue la trupa din Trivale.

Cu această variantă departe de a fi una parafată, oficialii Petrolului s-au reorientat și iau în calcul un alt antrenor român, care în acest moment este liber de contract.

Varianta Eugen Neagoe la Petrolul este la un pas să pice din cauza clauzei pe care antrenorul o are la CFC Argeș

Petrolul Ploiești consideră că Eugen Neagoe este cea mai bună soluție pentru play-out-ul acestui sezon de primă ligă, însă antrenorul în vârstă de 56 de ani este legat contractual de CFC Argeș, care va evolua în play-out-ul Ligii 2. Neagoe este din octombrie 2023 la echipa alb-violetă și, în ciuda rezultatelor modeste, nu este lăsat să plece gratis.

Potrivit informațiilor ProSport, conducătorii grupării din Trivale solicită achitarea clauzei de reziliere care este prevăzută în angajament, după ce, în trecut, și Eugen Neagoe a procedat la fel în momentul când aceștia au vrut să renunțe la serviciile sale.

În condițiile în care problemele financiare de la Petrolul sunt destul de serioase în acest moment, este foarte puțin probabil ca trupa ploieșteană să facă acest efort financiar, mai ales pentru că au pe masă și alte variante pentru ocuparea băncii tehnice.

Din informațiile ProSport, clauza de reziliere din contractul lui Eugen Neagoe cu CFC Argeș este în valoare de 120.000 de euro.

Liviu Ciobotariu a fost contactat de Petrolul

ProSport a aflat că Petrolul a luat deja legătura cu Liviu Ciobotariu, căruia i-a propus postul de antrenor principal. Fostul internațional român care a început sezonul pe banca tehnică a celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a luat la cunoștință condițiile prezentate de prahoveni și urmează să revină cu răspunsul final.

În cazul în care această variantă nu se va concretiza în timp util, la meciul de luni, de pe teren propriu, cu FCU Craiova, primul din play-out pentru Petrolul, echipa ar urma să fie condusă de Florin Stîngă.

Antrenor secund la Petrolul de la începutul anului 2024, Stîngă acesta deține Licența A și are, potrivit regulamentelor FRF, dreptul de a conduce formația în meciurile oficiale timp de o lună, apoi clubul trebuie să legitimeze un antrenor cu licența PRO.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-vrea-victoria-contra-cfc-arges-19302773

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-dica-dispus-sa-preia-campionii-fc-arges-19302748

https://liga2.prosport.ro/seria-1/clauza-de-reziliere-pe-care-o-are-eugen-neagoe-la-cfc-arges-19302711

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-ameninta-daca-se-negociaza-fara-el-plecarea-lui-neagoe-19302695

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-lasa-cfc-arges-pentru-petrolul-19302693

Iulian ANGHEL, Robert JUGRAVU 14 Mar. 2024, 15:01 Liga 2
Pe aceeași temă